Έρχεται ο 4ος κύκλος της σειράς Bahar!

Bahar

Έρχεται ο 4ος κύκλος της σειράς Bahar τη Δευτέρα 23/10. Και κάθε Δευτέρα έως Παρασκευή στις 08:00 .

Η ιστορία της Μπαχάρ

Ο Μεχμέτ – Εμίρ και η Χασρέτ είναι νέοι και ερωτευμένοι. Όμως ο πατέρας της Χασρέτ, ο σκληρός Γιουσούφ, είναι αντίθετος με αυτή την ένωση. Όταν μαθαίνει πως η κόρη του είναι έγκυος, χωρίζει το νεαρό ζευγάρι λέγοντας στον Μεχμέτ – Εμίρ πως η Χασρέτ πέθανε. Απομονώνει την Χασρέτ, η οποία γεννάει ένα όμορφο κοριτσάκι αλλά ο πατέρας της, παίρνει μακριά της το παιδί. Το δίνει να το μεγαλώσουν ο Ιλιάς και τη Νουράν, ένα φτωχό, αμόρφωτο ζευγάρι, που έχουν ήδη μια κόρη, την Εφσούν. Το μωρό παίρνει το όνομα Μπαχάρ. Η Μπαχάρ μεγαλώνει και η ομορφιά της ψυχής της ανταγωνίζεται την εξωτερική της ομορφιά.

[dfp_ads id=236982]

Η όμορφη, εργατική, καλοπροαίρετη και αθώα Μπαχάρ, ζει μια ταπεινή ζωή σε μια φτωχογειτονιά της Κωνσταντινούπολης, μαζί με τους γονείς της Νουράν και Ιλιάς και την αυθάδη, δύστροπη, χωρίς τρόπους αδελφή της,  Εφσούν. Η Μπαχάρ διαφέρει από την υπόλοιπη οικογένειά της, τόσο πολύ, σαν  να μην είναι δικό τους παιδί. Και αυτή είναι άλλωστε η αλήθεια, μια αλήθεια όμως, που η ίδια αγνοεί. 20 χρόνια μετά, ο Γιουσούφ υποφέρει από τύψεις για ό,τι έκανε τότε και αποφασίζει να επανορθώσει και να ενώσει κόρη και πατέρα. Ο Μεχμέτ – Εμίρ είναι πια ένας πάμπλουτος επιχειρηματίας και ο Γιουσούφ τον επισκέπτεται και του αποκαλύπτει την τρομερή αλήθεια. Ο Γιουσούφ πηγαίνει στο σπίτι της Νουράν και του Ιλιάς για να πάρει πίσω την πολύτιμη εγγονή του, Μπαχάρ. Η μοίρα όμως παίζει ένα άσχημο παιχνίδι και ο Γιουσούφ, πριν προλάβει να αποκαλύψει όλα τα γεγονότα, πεθαίνει από ένα ατύχημα.  Η εμπαθής Νουράν και ο άβουλος Ιλιάς φοβούνται τις επιπτώσεις και θάβουν το πτώμα κρυφά στην αυλή τους.

Η μοίρα της Μπαχάρ αλλάζει για άλλη μια φορά. Η Νουράν και ο Ιλιάς αποφασίζουν να εκμεταλλευθούν την κατάσταση προς όφελος της πραγματικής τους κόρης, να πουν ψέματα. Έτσι, παρουσιάζουν την Εφσούν ως κόρη του Μεχμέτ-  Εμίρ και εκείνη παίρνει τη θέση της Μπαχάρ και «κλέβει» τη ζωή της. Η Μπαχάρ συνεχίζει τη δύσκολη με ανέχειες ζωή της ενώ η Εφσούν μπαίνει σε έναν καινούριο, λαμπερό κόσμο, που ούτε στα πιο τρελά της όνειρα είχε φανταστεί, αν και ξέρει καλά πως τίποτα από αυτά δεν της ανήκει.  Αυτή θα είναι η αρχή για μια σειρά από μεγάλες αλλαγές στη ζωή όλων.

Στον 3ο κύκλο η Μπαχάρ γνώρισε μεγάλες συμφορές αλλά και την απόλυτη ευτυχία στο πλευρό του Ατές, περιμένοντας το παιδί τους. Όμως, για άλλη μια φορά η Εφσούν παίρνει τη λάθος απόφαση και κλέβει ξανά τη ζωή της Μπαχάρ αρπάζοντας τη νεογέννητη κόρη της!

Τι θα δούμε στον 4ο κύκλο;

Στον 4ο κύκλο, έχουν περάσει πια 5 χρόνια από τα τελευταία τραγικά γεγονότα. Η Μπαχάρ, βρίσκεται στη φυλακή και ξέρει ότι το κοριτσάκι της γεννήθηκε νεκρό, δεν φαντάζεται τη φοβερή αλήθεια. Η Εφσούν αντίθετα βρίσκεται στον 7ο ουρανό. Έχει όλα όσα ήθελε στη ζωή, περισσότερα λεφτά από αυτά που μπορεί να ξοδέψει, μια επιτυχημένη επιχείρηση κλωστοϋφαντουργίας,  έναν υπέροχο σύζυγο και το πιο σημαντικό για κάθε γυναίκα, μια κόρη, την 5χρονη Νουράν, την αληθινή πηγή της ευτυχίας της.

Όταν η Μπαχάρ αποφυλακίζεται, αποφασισμένη να ξεκινήσει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή της, ξεκινούν οι άγρυπνες νύχτες της Εφσούν καθώς φοβάται πως η Μπαχάρ, αργά ή γρήγορα, θα συνειδητοποιήσει ότι εκείνη είναι η πραγματική μητέρα της Νουράν.

Δύο γυναίκες, δύο μητέρες και ένα αθώο παιδί ανάμεσά τους. Τα μυστικά και τα ψέματα θα αποκαλυφθούν ένα- ένα με εκρηκτικές συνέπειες για όλους…

Τι θα συμβεί όταν μάθει η Μπαχάρ την αλήθεια για τη Νουράν;

Θα μπορέσει να γίνει μητέρα για τη Νουράν;

Θα συγχωρέσει την Εφσούν;

Θα μπορέσει να ζήσει ευτυχισμένη πια στο πλευρό του Ατές μαζί με το παιδί τους;

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ:   Χαμντί Αλκάν

ΠΑΙΖΟΥΝ: Εζγκί Ασάρογλου, Τσερέν Μοράϊ, Σινάν Αλμπαϊράκ, Κερέμτζεμ, Αχού Σουνγκούρ, Σουλεϊμαν Ατανισέβ, Ογιά Μπασάρ

Πρεμιέρα 4ου κύκλου –  Δευτέρα 23/10  και κάθε Δευτέρα έως Παρασκευή στις 08:00  προβάλλεται και σε full high definition στο κανάλι STAR HD.