Έρχεται νέα κωμική σειρά στον ΣΚΑΪ

Διαβάστε λεπτομέρειες για τη σειρά

Ένας υποψήφιος γαμπρός προσπαθεί να «κερδίσει» τα πεθερικά του, λίγο πριν το γάμο, αλλά βιώνει απίστευτες καταστάσεις στη σειρά «WORST WEEK».

O Sam Briggs, που είναι αρχισυντάκτης περιοδικού, θα έκανε τα πάντα για να τον συμπαθήσουν οι γονείς της κοπέλας του. Δυστυχώς όμως, κάθε φορά που τους συναντά το μόνο που καταφέρνει είναι να διαλύσει τα πάντα γύρω του.

Ο Sam και η αγαπημένη του, η Melanie Clayton, έχουν αφήσει μόνο μια εκκρεμότητα που πρέπει να λυθεί πριν αρχίσουν την κοινή τους ζωή. Πρέπει να ανακοινώσουν στους συντηρητικούς γονείς της Mel ότι παντρεύονται, αλλά ταυτόχρονα περιμένουν και παιδί.

Ο Dick, ένας συντηρητικός δικαστής, και η σύζυγός του, η Angela, προσπαθούν να προστατεύσουν την κόρη τους και να μετριάσουν την οργή τους απέναντι στο Sam.

Παρά τις προσπάθειές του, όμως, o Sam συνεχίζει να σπέρνει την καταστροφή κάθε φορά που βρίσκεται κοντά τους.
Με την αγάπη και την υποστήριξη της Melanie, η οποία τον υπερασπίζεται ακόμα κι όταν γελοιοποιεί τελείως τον εαυτό του, ίσως ο Sam καταφέρει να κερδίσει και την οικογένειά της.

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους συνταντούμε τους Kyle Bornheimer( Sam Briggs), Erinn Hayes(Melanie Clayton) , Nancy ( Angela Clayton)  και Kurtwood Smith (Dick Clayton).

Δείτε ένα μικρό απόσπασμα από τη σειρά: