Έρχεται νέα αστυνομική σειρά στο STAR

Διαβάστε για τη σειρά και δείτε φωτογραφίες

Έτσι στο STAR από τη Δευτέρα 13 Ιουνίου στις 21:00 θα αρχίσει να προβάλλεται η αστυνομική σειρά «LIFE», αμερικάνικης παραγωγής 2007-2009 που αποτελείται από δύο κύκλους επεισοδίων. 

Ένας λαμπρός ντετέκτιβ ο Charlie Crews αθωώνεται μετά από δώδεκα χρόνια στη φυλακή με την κατηγορία τριών φόνων που δεν είχε διαπράξει, ύστερα από στοιχεία που καταθέτει η δικηγόρος του Constance Griffiths.


 
Ως αστυνομικός πέρασε τα πάνδεινα πίσω από τα κάγκελα, ενώ τα χρόνια εκεί μέσα του στοίχισαν ακόμη τη γυναίκα του και τους φίλους του. Όμως αντί να αποσυρθεί, με την αποζημίωση που λαμβάνει, εκείνος μπλέκεται ξανά με υποθέσεις της αστυνομίας.

Με άλλη αντίληψη για τα πράγματα ρίχνεται με περισσότερο σθένος στην απόδοση της δικαιοσύνης στις υποθέσεις που αναλαμβάνει, εξιχνιάζοντας παράλληλα και το έγκλημα για το οποίο κατηγορήθηκε άδικα. Βοηθός του στις υποθέσεις, η γοητευτική ντετέκτιβ, Ντάνι Ρις.

Τους πρωταγωνιστικούς ρόλους κρατούν ο ηθοποιός Damian Lewis που θα θυμάστε από τον ρόλο του Norman Harris, του φωτογράφου στις «Νύφες» του Παντελή Βούλγαρη και η όμορφη Ιρανο-ισπανικής καταγωγής Sarah Shahi.