Έρχεται απόψε ο «Βαγγέλης»!

Δείτε φωτογραφίες από τους πρωταγωνιστές της νέας κωμικής σειράς του Mega "Με λένε Βαγγέλη" και διαβάστε για τον ρόλο που θα παίξουν

«Όλοι θα έχετε συναντήσει αυτούς τους τύπους που ο κόσμος τους λέει ρεμάλια… χαμένα κορμιά και που όταν τους βλέπετε, αναρωτιέστε τι μέλλον μπορούν να έχουν. Τους τύπους που είστε σίγουροι πως το παιδί σας δεν θα καταντήσει ποτέ να γίνει σαν και αυτούς. Ένας από αυτούς τους τύπους είμαι κι εγώ. Οι φίλοι με φωνάζουν Βαγγέλη. Η αλήθεια είναι ότι και όλοι οι υπόλοιποι, Βαγγέλη με φωνάζουν.»

Στο ρόλο του Βαγγέλη ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος και δίπλα του οι Μάκης Παπαδημητρίου, Κλέλια Ρένεση, Άννα Δημιτρίεβιτς και Μιχάλης Afolayan. Σκηνοθετεί ο Στέφανος Μπλάτσος και το σενάριο διασκευάζει ο Αποστόλης Τσαούσογλου. Η νέα κωμική σειρά του Mega «Με λένε Βαγγέλη» είναι μεταφορά της αμερικανικής ανατρεπτικής κωμωδίας με τίτλο «Μy name is Earl».

Στο πρώτο επεισόδιο θα δούμε:

Ο Βαγγέλης κερδίζει 100.000 ευρώ σε ξυστό λαχείο. Η τύχη, όμως, δεν είναι με το μέρος του, καθώς επιτόπου τον χτυπά ένα αυτοκίνητο με αποτέλεσμα να χάσει το λαχείο μέσα από τα χέρια του. Στο νοσοκομείο όπου αναρρώνει, η γυναίκα του, η Ζήνα, του αποκαλύπτει πως τον παρατάει για τον Θανάση, τον μπάρμαν. Εκεί, παρακολουθώντας τηλεόραση, συνειδητοποιεί ότι τίποτα καλό δεν του συμβαίνει επειδή δεν έχει κάνει ποτέ τίποτα καλό. ‘Ετσι, αποφασίζει να αλλάξει. Φτιάχνει μια λίστα με ότι κακό έχει προκαλέσει και ορκίζεται να διορθώσει τα λάθη του παρελθόντος. Πρώτος στη λίστα του είναι ο Μήτσος. ‘Ενας συμμαθητής του από το δημοτικό που του είχε κάνει τη ζωή μαρτύριο.

Γνωρίστε τους πρωταγωνιστές:

ΒΑΓΓΕΛΗΣ (Βασίλης Χαραλαμπόπουλος)
Ήταν πάντα ο επαρχιώτης τύπος που ζούσε με το «ωχ αδερφέ» και το «δε βαριέσαι» του Έλληνα. Η κοσμοθεωρία του συμπυκνωνόταν σε τρεις λέξεις: μαμ κακά και νάνι. Ένας τρόπος ζωής που σε συνδυασμό με την χαλαρή ερμηνεία του τι σημαίνει νόμος, οδηγούσε με μαθηματική ακρίβεια τον Βαγγέλη στη φυλακή. Αυτά όμως, πριν ανακαλύψει το κάρμα. Από τη στιγμή που το βρήκε, η ζωή του άλλαξε. Ο Βαγγέλης που γνωρίζουμε εμείς, ξέρει ποιο είναι το σωστό και προσπαθεί να το εφαρμόσει σε οτιδήποτε κάνει στη ζωή του.
Η πίστη του στην ορθότητα του κάρμα τον κάνει πολλές φορές απόλυτο, λες και μόνο αυτός ξέρει τι πρέπει να γίνει κάθε φορά και πως. Και η αλήθεια είναι πως κάθε περιπέτεια που περνάει τον κάνει πιο «σοφό». Μαθαίνει περισσότερα για τον εαυτό του αλλά και για τον κόσμο γύρω του.
Παρά το γεγονός ότι αποκτά χρήματα και νέα αντίληψη, ο Βαγγέλης δεν αισθάνεται την ανάγκη να αλλάξει κάτι στην καθημερινότητά του. Οδηγεί το ίδιο παλιάμαξο, μένει σε ένα άθλιο ξενοδοχείο και συχνάζει στο ίδιο μπαρ που σύχναζε και πριν. Είναι ένας απλός άνθρωπος και έτσι αντιμετωπίζει τα πάντα. Ακόμα και το κάρμα.

ΘΑΝΑΣΗΣ (Μιχάλης Afolayan)
Είναι καλός από τη φύση του, γενικά χαλαρός και άνετος με όλα, ένας άνθρωπος που μπορεί να τα έχει με όλους καλά. Ζει απλά και χωρίς πολύπλοκες θεωρίες και άγχη. Αγαπάει την Ζήνα και τα παιδιά και όταν δεν δουλεύει στο μπαρ, τη βρίσκει να παίζει ηλεκτρονικά παιχνίδια σπίτι του. Δεν του αρέσει να μπλέκεται πουθενά και ο μόνος λόγος που το κάνει είναι όταν τον πιέζει η Ζήνα.
Αν και ήταν ο τρίτος άνθρωπος στο γάμο του Βαγγέλη με την Ζήνα, ο Θανάσης και ο Βαγγέλης είναι φίλοι χωρίς να έχει ο ένας για τον άλλο αρνητικά συναισθήματα.

ΖΗΝΑ (Κλέλια Ρένεση)
Η πρώην σύζυγος του Βαγγέλη είναι όμορφη αλλά με χαρακτήρα που διώχνει τους πάντες μακριά. Της αρέσει να ελέγχει όλο τον κόσμο, είναι άπληστη, οξύθυμη, απρόβλεπτη και ανίκανη να χειριστεί οποιαδήποτε κατάσταση με σοβαρότητα. Η στροφή του Βαγγέλη στο κάρμα την αφήνει παγερά αδιάφορη.
Το μόνο που τη νοιάζει είναι να πάρει μερίδιο από τα χρήματα. Αν και δεν είναι το καλύτερο πρότυπο για τα παιδιά της, τα αγαπάει πάρα πολύ και κάνει ότι περνάει από το χέρι της για να τα φροντίσει.

ΜΠΙΛΥΣ (Μάκης Παπαδημητρίου)
Ο μικρός αδερφός του Βαγγέλη, αν και δεν πολυκαταλαβαίνει τι σημαίνει κάρμα και γιατί πρέπει να το υπολογίζουν τόσο πολύ, δείχνει μεγάλο σεβασμό στην επιλογή του αδελφού του που τον θεωρεί αρχηγό και τον ακολουθεί πρόθυμα σχεδόν σε κάθε περιπέτεια.
Ο Μπίλυς είναι καλόψυχος και αυθεντικός. Μερικές φορές – τις πιο πολλές -μοιάζει σαν να έχει μείνει στην ηλικία των 12 και να μην λέει να μεγαλώσει. Αν και δεν είναι χαζός, η παιδικότητα κι η ανωριμότητα στη συμπεριφορά του και ο τρόπος που σκέφτεται και λειτουργεί, κάνουν τους πάντες να αναρωτιούνται για την πνευματική του κατάσταση.

ΝΑΤΑΣΣΑ (Άννα Ντιμιτρίεβιτς)
Είναι μια όμορφη γυναίκα από τη Σερβία που δουλεύει στο ξενοδοχείο που μένει ο Βαγγέλης με τον Μπίλυ. Της αρέσει ο ευγενικός σκοπός του Βαγγέλη και πολλές φορές μπλέκεται στις περιπέτειες είτε για πλάκα είτε έχοντας κάποιο ρόλο να παίξει.
Πολλές φορές ακούγεται σκληρή. Έχει έναν απλό τρόπο να βλέπει τη ζωή και η ελλιπής γνώση της γλώσσας την κάνει να μιλάει πιο ξεκάθαρα και ειλικρινά από οποιονδήποτε άλλο.
Τόσο με τον Βαγγέλη όσο και με τον Μπιλυ μοιάζει να υπάρχει ένα αίσθημα που σιγοκαίει αλλά ποτέ δεν εκδηλώνεται. Και η αλήθεια είναι πως ο έρωτας του Μπίλυ για τη Νατάσσα είναι τόσο φανερός που ο Βαγγέλης υποχρεώνεται συνέχεια να αγνοεί το τι αισθάνεται ο ίδιος.

Δείτε φωτογραφίες από τα γυρίσματα:

Δείτε το τρέιλερ της κωμικής σειράς που κάνει πρεμιέρα  αύριο εδώ.

Διαβάστε ακόμα:

Ο «Βαγγέλης» έρχεται με guest

Ποιος γνωστός ηθοποιός πήγε σε γκέι μπαρ για να αλλάξει το κάρμα του;

Κλέλια Ρενέση: ‘Είμαι αφερέγγυα και άπιστη»!

Το «γούρι» του Χαραλαμπόπουλου