Επιστρέφει στον Ant1 η Κάτια Δανδουλάκη;

Διαβάστε για την πρόταση που της έγινε να συμμετάσχει σε νέα καθημερινή σειρά.

Επέστρεψε με επιτυχία λίγα χρόνια μετά στην απογευματινή ζώνη τόσο μέσα από τη «Βέρα στο δεξί», που γκρέμισε την αυτοκρατορία της «Λάμψης», και στη συνέχεια «Στη ζωή της άλλης» με τεράστια νούμερα τηλεθέασης. Αν τελικά οι φήμες επιβεβαιωθούν, έφτασε η ώρα η Κάτια Δανδουλάκη να επιστρέψει στον ΑΝΤ1!

Σύμφωνα με πληροφορίες, στα χέρια της καλής ηθοποιού έχει φτάσει ένα καινούριο σενάριο καθημερινής σειράς που προορίζεται για το κανάλι του Αμαρουσίου και, αν όλα πάνε καλά, η σειρά θα ξεκινήσει γυρίσματα το φθινόπωρο και θα αρχίσει να προβάλλεται από τον επόμενο Ιανουάριο. Στον ΑΝΤ1 επικρατεί η άποψη πως όποια καθημερινή σειρά θα πρέπει να προγραμματιστεί από Ιανουάριο, προκειμένου να χτυπήσει επί ίσοις όροις τις καινούριες καθημερινές σειρές του Mega «Βασιλειάδες» και «Δευτεροβάθμια εξίσωση».

Η Κάτια Δανδουλάκη δεν έχει ακόμη απαντήσει, αν και βλέπει θετικά την πρόταση. Άλλωστε, και τα χρήματα που της προτείνονται είναι ιδιαίτερα ικανοποιητικά για τους καιρούς που περνάμε. Προς το παρόν για την ηθοποιό προέχει η ξεκούραση, καθώς η φετινή χρονιά με θέατρο και καθημερινά γυρίσματα για τη «Ζωή της άλλης» ήταν εξαιρετικά απαιτητική.

Πηγή: ΛΟΙΠΟΝ