Επιστρέφει στο «Έλα στη θέση μου» η Αθηνά Οικονομάκου;

Αθηνά Οικονομάκου

Θα δούμε ξανά την Αθηνά Οικονομάκου στο καστ της σειράς «Έλα στη θέση μου»;

Τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής της βιώνει η Αθηνά Οικονομάκου με τον ερχομό του νέου μέλους της οικογένειας της να συμπληρώνει τη χαρά του ζευγαριού. Η ίδια κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της είχε αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο της επιστροφής της στην σειρά του Alpha μετά τη γέννηση του μικρού και τώρα πολλοί είναι εκείνοι που αναρωτιούνται πότε θα την ξαναδούμε στο «Έλα στη θέση μου».

[dfp_ads id=236982]

Σύμφωνα με δημοσίευμα του TV Έθνος, η ηθοποιός στα τέλη Απριλίου είναι πιθανό να ξεκινήσει γυρίσματα για την καθημερινή κωμική σειρά, καθώς η φετινή σεζόν δεν μπορεί να ολοκληρωθεί χωρίς την παρουσία της. Αυτό που δεν έχει ακόμα αποφασίσει η ηθοποιός, είναι αν θα επιστρέψει κανονικά στο καστ την επόμενη τηλεοπτική περίοδο ή αν ο ρόλος της Φαίης θα αποχαιρετήσει οριστικά το τηλεοπτικό κοινό φέτος το καλοκαίρι.

Η ηθοποιός έχει εκφράσει την επιθυμία να μείνει με το γιο της τον πρώτο καιρό και ο Alpha όπως και οι συντελεστές της σειράς έχουν σεβαστεί την επιθυμία της ηθοποιού και θα την καλοδεχτούν και πάλι πίσω όταν εκείνη νιώσει έτοιμη να αποχωριστεί τον μονάκριβο της. Αφήνουν μάλιστα ανοιχτό το ενδεχόμενο να επιστρέψει την τρέχουσα σεζόν.

Διαβάστε εδώ περισσότερα για την τηλεόραση και τη showbiz!