Επιστρέφει η σειρά X-Files!

Οι θρυλικοί πράκτορες του FBI σε νέα επεισόδια!

Τα «X-Files»13 χρόνια μετά πήραν το πράσινο φως για μια μίνι σειρά έξι επεισοδίων στο FOX. Ο δημιουργός της βραβευμένης με Emmy σειράς, Chris Carter μπαίνει και πάλι στο τιμόνι και οι πρωταγωνιστές David Duchovny και Gillian Anderson στους θρυλικούς ρόλους του Μώλντερ και Σκάλι, των πρακτόρων του FBI που μέσα στα χρόνια καταπιάστηκαν με πολλές παράξενες υποθέσεις.

Ο Carter δηλώνει πως «το καλό είναι πως ο κόσμος έχει γίνει πολύ πιο παράξενος και είναι η κατάλληλη στιγμή για να πει αυτές τις έξι ιστορίες». Ενώ σε πρόσφατη συνέντευξη της η Anderson ανέφερε πως η ιδέα είναι «να μαζευτεί η παλιοπαρέα, να περάσουμε καλά και να υπάρχει ένας επίλογος για το κοινό». Για εννέα σεζόν (1993-2002) η σειρά αγαπήθηκε όσο λίγες, σημείωσε υψηλές τηλεθεάσεις και αποτέλεσε παγκόσμιο φαινόμενο, αποκτώντας φανατικούς τηλεθεατές σε όλο τον κόσμο. Κέρδισε 16 βραβεία Emmy και πέντε Χρυσές Σφαίρες. 

Η σειρά σύμφωνα με τον προγραμματισμό θα ξεκινήσει γυρίσματα μέσα στο καλοκαίρι, αλλά δεν έχει αποφασιστεί ακόμα πότε θα βγει στον αέρα.