Ένα φόνος που σοκάρει στη «Γυναίκα χωρίς όνομα»

Γυναίκα Χωρίς Όνομα

Συνταρακτικές οι εξελίξεις στη δημοφιλή σειρά του ΑΝΤ1 αυτή την εβδομάδα...

Συγκλονιστικές εξελίξεις έρχονται, αυτή την εβδομάδα, στη σειρά του ΑΝΤ1, Γυναίκα χωρίς όνομα. Ένας φόνος θα κάνει και πάλι την αγωνία να χτυπήσει κόκκινο.

Ο Νίκος είναι νεκρός. Τα στοιχεία δείχνουν τον ένοχο. Είναι, όμως, ο πραγματικός ένοχος; Ποιος πάτησε τη σκανδάλη; Ποια είναι η αλήθεια;

Τα ερωτήματα πολλά και ζητούν απαντήσεις…

Στο σημερινό 127ο επεισόδιο στη Γυναίκα χωρίς όνομα:

Η Κάτια είναι ανοιχτή σε πολλά μέτωπα: Από τη μια, δεν μπορεί να υποψιαστεί την εμμονή της Μάρθας εναντίον της και από την άλλη, αποφασισμένη να προστατέψει τον Αργύρη, στριμώχνει και κατηγορεί ευθέως την Εύα για πλεκτάνη. Εκείνη απ’ τη μεριά της προσπαθεί με ψέματα να κάμψει τις αντιρρήσεις του Γιάννη και να τον πείσει να συνεργαστεί μαζί της προκειμένου να αποσπάσουν χρήματα απ’ τον Αργύρη. Ο Κωστής συνειδητοποιεί με τρόμο τις προθέσεις του Χατζή εναντίον της Έλλης. Η πληροφορία ότι ο Αστυνόμος γνωρίζει πια την αληθινή ταυτότητα της Μαρίνας πέφτει σαν βόμβα πάνω σε όλους. Η Μαρίνα είναι απελπισμένη. Βλέπει πια το μέλλον της στη φυλακή και δεν μπορεί να αντέξει αυτή την προοπτική.  Καμιά παρηγοριά δεν μπορεί να απαλύνει τον πόνο της στην ιδέα ότι θα αποχωριστεί και πάλι την κόρη της.