Elif: Ο Σερντάρ και η Γκόντζα ετοιμάζονται για…

Elif

Σήμερα στις 17:50 στο Star!

Elif – Επεισόδιο 42: Ο Σερντάρ και η Γκόντζα ετοιμάζονται για τις διακοπές τους. Η Αρζού τηλεφωνεί στον Ερκούτ και του ζητάει να έρθει να την πάρει από την κλινική. Η Ασουμάν το ακούει και δεν μπορεί να καταλάβει τι συμβαίνει. Ακολουθεί τον Ερκούτ αλλά δεν μπορεί να τον προλάβει.

Ο Σελίμ και ο Ουμίτ πηγαίνουν στην ψεύτικη σύσκεψη και ο Σελίμ κλείνει τη συμφωνία. Ο Σελίμ αρχίζει να έχει ελπίδες για ένα καλύτερο μέλλον, όπως ακριβώς το είχε σχεδιάσει ο Σερντάρ. Ο Βεϊσέλ και ο Μουράτ αρχίζουν τη νέα τους επιχείρηση.

Αν και ο κόσμος δείχνει ενδιαφέρον για το εμπόρευμα τους, δεν αγοράζει. Οι ελπίδες του Μουράτ και του Βεϊσέλ αρχίζουν να σβήνουν.  Με τη βοήθεια της Μελέκ, η Αϊσέλ καταφέρνει να παραδώσει τη δουλειά της.  Η Ελίφ βλέπει την αστυνομία να συλλαμβάνει τον Γιουσούφ και το λέει στη μητέρα της.

Η Μελέκ προειδοποιεί την Ελίφ να μην απομακρύνεται από κοντά της.  Η Ζεϊνέπ έχει μια νέα μαθήτρια αλλά η συμπεριφορά της την εκπλήσσει δυσάρεστα. Ο Ερκούτ πηγαίνει στην κλινική να πάρει την Αρζού. Η Αρζού είναι αποφασισμένη να επιστρέψει στο κτήμα και να εκδικηθεί τη Μελέκ, την οποία κατηγορεί για τον θάνατο της Τουγτσέ…