Elif: Ο Κοράι τραυματίζεται και η Ζεϊνέπ έχει χάσει τις αισθήσεις της…

Elif

Σήμερα στις 17:50 στο Star!

Elif: Ο Σελίμ σταματάει το αυτοκίνητο του Κοράι την τελευταία στιγμή. Ο Κοράι τραυματίζεται και η Ζεϊνέπ έχει χάσει τις αισθήσεις της. Ο Κοράι επιτίθεται στον Σελίμ και οι δύο άντρες έρχονται στα χέρια.

Η Πελίν βγάζει τη Ζεϊνέπ από το αυτοκίνητο ενώ ο Σελίμ χτυπάει δίχως έλεος τον Κοράι. Η Πελίν καλεί την αστυνομία και ασθενοφόρο. Η Ζεϊνέπ συνέρχεται και ο Σελίμ με την Πελίν ανακουφίζονται. Ο Κοράι συλλαμβάνεται και στο νοσοκομείο η Πελίν ζητάει συγνώμη στον Σελίμ και εκείνος τη συγχωρεί.  Η κατάσταση της Ζεϊνέπ δεν εμπνέει κίνδυνο και επιτρέπουν στον Σελίμ να τη δει.

Ο Σελίμ λέει στη γυναίκα του πως η Πελίν ήταν εκείνη που τον βοήθησε να τη βρει. Η Ζεϊνέπ ευχαριστεί την Πελίν και εκείνη της ζητάει συγνώμη για όσα υπέφερε εξαιτίας της.  Η Ζεϊνέπ παίρνει εξιτήριο και αποφασίζουν με τον Σελίμ να πουν στην οικογένεια πως είχε απλά ένα μικρό ατύχημα. Η Μελέκ αποδέχεται τη δουλειά στην Άγκυρα και ετοιμάζει τις βαλίτσες της.
Η Φεριντέ της λέει πως βιάστηκε να αποφασίσει και εκείνη την ώρα έρχεται και η Τουλάι.  Η Φεριντέ και η Τουλάι προσπαθούν να πείσουν τη Μελέκ να μείνει αλλά εκείνη είναι αποφασισμένη να φύγει. Η Μελέκ ενημερώνει την Ελίφ για την απόφαση της και εκείνη αντιδράει γιατί δεν θέλει να φύγει.  Ο Κενάν δεν πείθεται από τις δικαιολογίες του Σελίμ για την κατάσταση της Ζεϊνέπ και όταν μένουν μόνοι τον ρωτάει τι συνέβη στην πραγματικότητα.

Ο Σελίμ του εξηγεί τι πέρασαν εξαιτίας του Κοράι. Ο Κενάν γίνεται έξαλλος και ζητάει από τον αδελφό του να μην του κρύβει τίποτα. Ο Σελίμ ενημερώνει τη Ζεϊνέπ πως ο Κενάν ξέρει την αλήθεια σχετικά με τον Κοράι.  Η Μελέκ βλέπει τον Κενάν στο όνειρό της. Ο Σελίμ και η Ζεϊνέπ επισκέπτονται τη Μελέκ για να την αποχαιρετήσουν αλλά και για να προσπαθήσουν να την πείσουν να αλλάξει γνώμη και να μείνει. Και η Ελίφ επιμένει να μείνουν αλλά η Μελέκ έχει πάρει την απόφασή της.

Η Γκόντζα και ο Σερντάρ επιστρέφουν από το ταξίδι του μέλιτος αλλά ο Σερντάρ είναι ανήσυχος, θέλει να πάρει κοντά του την Τουγτσέ…