Elif: Ο Κενάν δεν μπορεί να βγάλει από το μυαλό του τη Μελέκ…

Elif

Σήμερα στις 17:50 στο Star!

Elif: Ο Κενάν δεν μπορεί να βγάλει από το μυαλό του τη Μελέκ. Είναι αποφασισμένος να μάθει για ποιο λόγο η Μελέκ αρνήθηκε την πρόταση του γιατί είναι βέβαιος πως η Μελέκ τον αγαπάει.

Η Ζεϊνέπ τηλεφωνεί στη Μελέκ για να μάθει και εκείνη για ποιο λόγο αρνήθηκε να παντρευτεί τον Κενάν αλλά η Μελέκ δεν απαντάει στις κλήσεις της.  Ο Σελίμ προσπαθεί να φτιάξει τη διάθεση του Κενάν. Η Τουλάι λέει στη Μελέκ πως όλοι στο κτήμα λυπήθηκαν όταν έμαθαν πως αρνήθηκε την πρόταση του Κενάν.

Όταν η Μελέκ ρωτάει την Τουλάι αν είπε στον Κενάν ότι θα πουληθεί το σπίτι, που μένουν, η Τουλάι αλλά και η Φεριντέ τη ρωτάνε τη σχέση έχει αυτό με την πρόταση γάμου. Η Μελέκ τους λέει πως πιστεύει ότι ο Κενάν της έκανε πρόταση γάμου από οίκτο και η Φεριντέ υποστηρίζει την άποψη της.

Η Τουλάι θυμώνει μαζί τους και τους λέει πως κάνουν λάθος. Το επόμενο πρωί, ο Σελίμ και η Ζεϊνέπ πίνουν καφέ και διαβάζουν στην εφημερίδα πως συνέλαβαν τον Κοράι. Όταν βλέπει τη φωτογραφία του η Ζεϊνέπ, λέει στον Σελίμ τι συνέβη μαζί του όταν είχε χαλάσει το αυτοκίνητό της. Ο Σελίμ γίνεται έξαλλος αλλά είναι χαρούμενος, που η Ζεϊνέπ είναι καλά. Η Ελίφ ρωτάει τον Κενάν τι συνέβη με τη μητέρα της και εκείνος της εξηγεί πως αρνήθηκε να τον παντρευτεί.

Η Ζεϊνέπ πηγαίνει την Ελίφ και την Ιντζί στο σπίτι της Μελέκ.  Στη συνέχεια φεύγει και δίνει ραντεβού με τον Σελίμ για να έρθει να την πάρει. Όταν όμως ο Σελίμ φτάνει στο ραντεβού τους, η Ζεϊνέπ δεν είναι πουθενά. Την καλεί χωρίς επιτυχία και στη συνέχεια επικοινωνεί με όλες τις φίλες της αλλά κανείς δεν την έχει δει.

Ο Κοράι έχει δραπετεύσει και έχει απαγάγει τη Ζεϊνέπ. Και η Αρζού κάνει τα δικά της σχέδια για να δραπετεύσει και ζητάει τη βοήθεια του Ερκούτ. Ενώ είναι έτοιμη να το σκάσει από το νοσοκομείο ντυμένη νοσοκόμα, μια πραγματική νοσοκόμα την πιάνει.

Η Ελίφ ρωτάει τη Μελέκ γιατί αυτή και ο Κενάν δεν ζουν μαζί. Η Μελέκ της απαντάει πως αυτό είναι κάτι που θα το καταλάβει όταν μεγαλώσει και πως αυτό που πρέπει να ξέρει είναι ότι εκείνη και ο Κενάν την αγαπάνε πολύ. Η Ελίφ καταστρώνει ένα σχέδιο για να τους ενώσει ξανά και το λέει στην Ιντζί…