Elif: Ο Κενάν δεν καταφέρνει να βρει την Ελίφ…

Elif

Σήμερα στις 17:30 στο Star!

Elif – Επεισόδιο 385: Ο Κενάν δεν καταφέρνει να βρει την Ελίφ. Μαζί με τη Μελέκ επιστρέφουν στο κτήμα. Η Ράμπια συνέρχεται και εξηγεί σε όλους τα πάντα. Τους λέει πως η Ελίφ βρήκε τη μνήμη της πριν από λίγες μέρες. Όλοι χαίρονται όταν το ακούν. Ο Κενάν καταγγέλλει τον Κεμάλ στην αστυνομία.

Όλοι υποψιάζονται πως ο Νετζντέτ και η Αρζούν εμπλέκονται στην υπόθεση. Ο Κεμάλ πηγαίνει με την Ελίφ στο σπίτι του αλλά βλέπει να τον περιμένουν οι άντρες του Νετζντέτ και φεύγει αμέσως. Τηλεφωνεί στον Βεϊσέλ και συναντιούνται Ο Κεμάλ αναγκάζει την Ελίφ να καθίσει σε ένα μακρινό παγκάκι. Θέλει να ζητήσει από τον Βεϊσέλ να φροντίσει για ένα διάστημα την Ελίφ. Ο Βεϊσέλ δεν του λέει πως ξέρει την Ελίφ. Ο Κεμάλ αφήνει την Ελίφ με τον Βεϊσέλ και φεύγει.

Η Ελίφ χαίρεται όταν βλέπει τον Βεϊσέλ και εκείνος της λέει πως ο Κεμάλ έχει κακές προθέσεις απέναντί τους για αυτό δεν πρέπει να καταλάβει πως γνωρίζονται από παλιά. Ο Κεμάλ επιστρέφει με φαγητό για την Ελίφ, της λέει πως θα μείνει με τον Βεϊσέλ και φεύγει. Η Ελίφ μιλάει για όλα όσα της συνέβησαν μετά το ατύχημα στον Βεϊσέλ.  Η Ασουμάν φοβάται πως στην οικογένεια Εμίρογλου θα μάθουν τα πάντα από την Ράμπαι. Ο Νετζντέτ της τηλεφωνεί και εκείνη του λέει πως η Ράμπια είναι στο κτήμα και πως αν τη δει η γυναίκα θα την αναγνωρίσει.  Ο Νετζντέτ ζητάει από την Αρζού να πάει στο κτήμα και να δει αν είναι εκεί η Ελίφ.

Όταν η Αρζού φτάνει στο κτήμα όλοι είναι θυμωμένοι μαζί της. Η Αρζού συμπεριφέρεται σαν να μην ξέρει τίποτα και λέει πως ήρθε για να δει την Τουγτσέ.  Η Τουλάι πηγαίνει στο δωμάτιο της Ασουμάν και της λέει να φροντίσει την Τουγτσέ αλλά η Ασουμάν κάνει την άρρωστη και ζητάει από την Τουλάι να την αντικαταστήσει. Ο Κενάν λέει στην Αρζού πως έκανε αίτηση διαζυγίου και εκείνη γίνεται έξαλλη. Η Μελέκ με τον Κενάν πηγαίνουν την Ράμπια στο σπίτι του Κεμάλ για να βρουν την Ελίφ. Όταν η Ασουμάν βλέπει ότι φεύγουν, πηγαίνει στο δωμάτιο της Τουγτσέ. Ο Βεϊσέλ τηλεφωνεί στην Τουλάι και της ζητάει να τον συγχωρέσει. Εκείνη του απαντάει πως δεν θα τον συγχωρήσει ποτέ και κλείνει το τηλέφωνο.  Ο Βεϊσέλ παίρνει την Ελίφ και κατευθύνεται στο κτήμα…