Elif: O Ερκούτ κλειδώνει ξανά την Αρζού στην αποθήκη…

Elif

Σήμερα στις 17:30 στο Star!

Elif – Επεισόδιο 382: Ο Κενάν κάνει ξανά αίτηση διαζυγίου αλλά ανησυχεί για την κηδεμονία της Τουγτσέ. Η Αρζού μεταφέρεται από την αποθήκη σε δωμάτιο και καλούν τον γιατρό Φαρούκ. Η Αρζού λέει στον γιατρό πως την κλείδωσαν στην αποθήκη και όταν εκείνος ρωτάει ποιος το έκανε ο Ερκούτ επεμβαίνει και λέει στον γιατρό πως η κοπέλα αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα. Όταν ο γιατρός φεύγει, ο Ερκούτ κλειδώνει ξανά την Αρζού στην αποθήκη.

Ο Κεμάλ πηγαίνει στη Ράμπια να πάρει την Ελίφ και την Ιντζί. Εκείνη του λέει πως δεν του δίνει τα παιδιά γιατί ξέρει ότι η Ελίφ δεν είναι ανιψιά του και αν θέλει μπορεί να καλέσει την αστυνομία και του κλείνει την πόρτα κατάμουτρα. Ο Κεμάλ συναντάει τυχαία δύο άντρες, που τους χρωστάει λεφτά από τον τζόγο, οι οποίοι τον χτυπούν. Ο Κεμάλ τηλεφωνεί στον Βεϊσέλ και ζητάει βοήθεια και εκείνος τον φιλοξενεί στο σπίτι του.

Η Ελίφ μιλάει στη Ράμπια και την Ιντζί για τη Μελέκ καθώς της λείπει πολύ και ανησυχεί για εκείνη. Η Ράμπια αποφασίζει να πάει την Ελίφ στη μητέρα της. Η Ράμπια βρίσκει το τηλέφωνο του Κενάν και τηλεφωνεί αλλά απαντάει η Ασουμάν η οποία αναγνωρίζει τη φωνή της.

Η Ασουμάν λέει στην Ράμπια πως ο Κενάν δεν είναι σπίτι. Όλοι στο κτήμα ανησυχούν για την ασφάλεια της Μελέκ και της Φεριντέ εξαιτίας της Αρζού. Ο Μουράτ μένει με τη Μελέκ και τη Φεριντέ και είναι και εκείνος θυμωμένος με την Αρζού. Η Ασουμάν προσπαθεί να επικοινωνήσει με τον πατέρα της αλλά δεν τα καταφέρνει.

Ο Κενάν ανακοινώνει στην οικογένειά του πως αποφάσισε να χωρίσει από την Αρζού. Όλοι είναι στο πλευρό του. Η Αλιγιέ χαίρεται με την απόφαση του γιου της και λυπάται που τον ανάγκασε να παντρευτεί την Αρζού. Κατηγορεί τον εαυτό της για όσα πέρασαν όλοι εξαιτίας της Αρζού…