Elif: Ο Ερκούτ είναι συντετριμμένος από τον θάνατο του Νετζντέτ…

Elif

Σήμερα στις 17:50 στο Star!

Elif: Ο Ερκούτ είναι συντετριμμένος από τον θάνατο του Νετζντέτ. Πρέπει να ενημερώσει την Γκόντζα και την Αρζού. Πρώτα πηγαίνει και μιλάει στην Γκόντζα, η οποία δεν μπορεί να το πιστέψει. Λυπάται και θυμάται τις μέρες, που πέρασαν μαζί, καλές και κακές. Ενώ η Ασουμάν κοιμάται, η Τουγτσέ θέλει να της ετοιμάσει ένα κέικ για να της κάνει έκπληξη. Όταν ανεβαίνει στη σκάλα για να πάρει τη ζάχαρη, πέφτει.

Η Ασουμάν ξυπνάει από τον θόρυβο και τις φωνές της Τουγτσέ. Βάζει πάγο στο κεφάλι της Τουγτσέ και τηλεφωνεί στην Αρζού, η οποία δε δίνει καμία σημασία. Η Τουγτσέ αισθάνεται άσχημα και η Ασουμάν τη μεταφέρει στο νοσοκομείο. Η Τουγτσέ υποβάλλεται σε εξετάσεις. Η Ασουμάν καλεί ξανά την Αρζού αλλά εκείνη δεν απαντάει. Επιμένει και η Αρζού απαντάει στις κλήσεις της. Η Ασουμάν της λέει πως η Τουγτσέ είναι στο νοσοκομείο και η Αρζού της απαντάει πως έχει δουλειές και να φροντίσει εκείνη το θέμα. Η Ασουμάν της λέει πως θα καλέσει τον Κενάν και η Αρζού της το απαγορεύει και της κλείνει το τηλέφωνο.

Η Ασουμάν αντιλαμβάνεται πως η Αρζού κάτι σχεδιάζει. Τηλεφωνεί στο κτήμα και υποκρίνεται πως είναι η δασκάλα μπαλέτου της Τουγτσέ και μαθαίνει πως η οικογένεια πιστεύει πως η Τουγτσέ έχει πέσει θύμα απαγωγής. Η Τουγτσέ είναι καλά και παίρνει εξιτήριο από το νοσοκομείο. Ζητάει τη μητέρα της και η Ασουμάν της λέει πως θα την πάει κάπου, που της αρέσει πολύ. Η Αρζού με δάκρυα στα μάτια, πηγαίνει στο αστυνομικό τμήμα και λέει πως η Μελέκ κατέστρεψε τον γάμο της, πως είχε νοσηλευθεί σε ψυχιατρική κλινική και πως τώρα έχει βάλει στόχο το παιδί της