Elif: Η Τουγτσέ ζητάει από τον Κενάν να αφήσει την Αρζού…

Elif

Σήμερα στις 17:40 στο Star.

Elif – Επεισόδιο 394

Η Μελέκ ανησυχεί και δεν ξέρει αν έκανε καλά που επέτρεψε να βγει η Αρζού από τη φυλακή. Η Ελίφ και η Ιντζί κάνουν ό,τι μπορούν για να φτιάξουν τη διάθεση της Τουγτσέ αλλά εκείνη παραμένει σκυθρωπή.  Όταν ο Κενάν επιστρέφει σπίτι και βλέπει πόσο λυπημένη είναι η Τουγτσέ, τους δίνει νεροπίστολα και τις βάφει με μακιγιάζ. Όταν η Αρζού φτάνει στο κτήμα, βλέπει τον Κενάν, τη Μελέκ, την Ιντζί, την Ελίφ και την Τουγτσέ μαζί.

Η Τουγτσέ χαίρεται όταν βλέπει τη μητέρα της αλλά ο Κενάν της ζητάει να πάει στο σπίτι ενώ ζητάει από την Αρζού να φύγει και να μην ξαναγυρίσει. Η Μελέκ όμως του λέει να την αφήσει να δει την Τουγτσέ. Η Αρζού ζητάει από την Τουγτσέ να πείσει τον Κενάν να την αφήσει να μείνει στο κτήμα. Η Τουγτσέ ζητάει από τον Κενάν να αφήσει την Αρζού να μείνει για το βράδυ αλλά εκείνος αρνείται.

Όταν η Μελέκ του λέει να την αφήσει να μείνει, ο Κενάν πείθεται και η Τουγτσέ είναι πολύ χαρούμενη και ευχαριστεί τη Μελέκ.  Η Αρζού όμως λέει στην Τουγτσέ πως η Μελέκ και η Ελίφ μετακόμισαν εκεί για να τη χωρίσουν από τον Κενάν και για αυτό της φέρονται καλά.  Η Ζεϊνέπ λέει στην Τουλάι πως η Μελέκ απέσυρε τη μήνυση κατά της Αρζού. Και οι δύο ανησυχούν με αυτή την εξέλιξη.

Ο Μουράτ βλέπει τη Φεριντέ με τον Σερκάν, έναν συμφοιτητή της. Όταν ο Σερκάν  ρωτάει τον Μουράτ για τη δουλειά του και εκείνος προσπαθεί να κάνει εντύπωση με την απάντησή του. Η Πελίν συνεχίζει να βλέπει τον Κοράι και εκείνος της κάνει πρόταση γάμου. Η Πελίν του απαντάει ότι δεν μπορεί να τον παντρευτεί γιατί αγαπάει τον Σελίμ. Ο Κοράι γίνεται έξαλλος και τρέχει με το αυτοκίνητο παρά τις ικεσίες της Πελίν να σταματήσει…