Elif: Η Πελίν συναντάει τη Φεραγιέ…

Elif

Σήμερα στις 17:50 στο Star!

Elif: Η Πελίν συναντάει τη Φεραγιέ και της λέει πως ανακουφίστηκε όταν έμαθε πως συνέλαβαν τον Κοράι. Λίγο αργότερα όμως η Πελίν λαμβάνει μια φωτογραφία όπου κρατάει όμηρο την Ζεϊνέπ.

Η Πελίν καλεί τον Κοράι και της λέει πως το μόνο εμπόδιο ανάμεσα σε εκείνη και τον Σελίμ είναι η Ζεϊνέπ. Απειλεί να σκοτώσει τη Ζεϊνέπ και μετά να αυτοκτονήσει.

Η Πελίν ενημερώνει αμέσως τον Σελίμ και εκείνος κάνει καταγγελία στην αστυνομία. Από τη φωτογραφία, η Πελίν καταλαβαίνει πως ο Κοράι βρίσκεται στο εξοχικό του και κατευθύνεται εκεί μαζί με τον Σελίμ. Η Ζεϊνέπ καταφέρνει να λυθεί και το σκάει αλλά ο Κοράι την κυνηγάει και την πιάνει. Τη βάζει με τη βία στο αυτοκίνητό του και φεύγουν. Όταν φτάνουν στο εξοχικό ο Σελίμ με την Πελίν διαπιστώνουν πως δεν είναι κανείς εκεί. Η Ζεϊνέπ προσπαθεί να λογικέψει τον Κοράι και να τον πείσει πως ούτε αυτή αλλά ούτε και ο Σελίμ έχουν κάποια ανάμιξη στη σχέση του με την Πελίν. Ο Κοράι όμως δεν την πιστεύει.

Ο Σελίμ και η Πελίν προσπαθούν να προλάβουν το αυτοκίνητο του Κοράι. Η Ελίφ παίρνει κρυφά το τηλέφωνο της Μελέκ και τηλεφωνεί στον Κενάν αλλά του μιλάει η Ιντζί. Η Ιντζί του λέει πως δήθεν η Μελέκ δεν είναι σπίτι και πως η Ελίφ χτύπησε. Ο Κενάν πηγαίνει αμέσως στο σπίτι της Μελέκ. Η Μελέκ αναζητά δουλειά και σπίτι αλλά δεν έχει καμία τύχη.

Όταν χτυπάει το κουδούνι της και βλέπει μπροστά της τον Κενάν ξαφνιάζεται. Ο Κενάν τη ρωτάει αν είναι καλά η Ελίφ και της εξηγεί πως του τηλεφώνησε η Ιντζί.  Την ίδια στιγμή, η Ελίφ και η Ιντζί τους κλειδώνουν μέσα στο σπίτι. Όταν ο Κενάν και η Μελέκ τους λένε να ξεκλειδώσουν εκείνες απάντούν πως δεν θα το κάνουν μέχρι η Μελέκ να δεχθεί την πρόταση γάμου του Κενάν.

Ο Κενάν εξηγεί στη Μελέκ πως η Ελίφ τον βοήθησε με τις προετοιμασίες που είχε κάνει για την πρόταση γάμου και πως λυπήθηκε πολύ που αρνήθηκε να παντρευτούν. Ο Κενάν ζητάει από τη Μελέκ να το ξανασκεφθεί και εκείνη του λέει πως η απόφασή της είναι οριστική.  Η Μελέκ ξεκλειδώνει με ένα έξτρα κλειδί, που έχει. Η Ελίφ στενοχωριέται που το σχέδιο της δεν πέτυχε.

Ο Κενάν φεύγει και η Μελέκ λέει στην Ελίφ και την Ιντζί πως αυτό που έκαναν ήταν κακό και πως δεν πρέπει να το ξανακάνουν. Τα δύο κοριτσάκια ζητούν συγνώμη.  Η Φεριντέ έρχεται και λέει στη Μελέκ πως το σπίτι πουλήθηκε.

Εκείνη θα μένει πια σε φοιτητική εστία αλλά δεν μπορεί να βγάλει από το μυαλό της τι θα απογίνει η Μελέκ και η Ελίφ. Η Μελέκ λαμβάνει θετική απάντηση σε μια αίτηση για δουλειά που έκανε. Όμως η θέση που της προτείνουν είναι σε άλλη πόλη. Η Μελέκ σκέφτεται να αποδεχθεί την πρόταση αλλά η Φεριντέ της λέει πως δεν μπορεί να μετακομίσει σε άλλη πόλη. Ο Κενάν μιλάει στην Αλιγιέ για το κόλπο της Ελίφ και της Ιντζί αλλά και για τη συζήτησή του με τη Μελέκ…