Elif: Η Ελίφ είναι πολύ στεναχωρημένη…

Elif

Σήμερα στις 17:30 στο Star!

Elif: Η Ελίφ είναι πολύ στεναχωρημένη επειδή δεν μπόρεσε να πάει στη Μελέκ. Φοβάται πως η Αρζού θα της κάνει κακό και τελικά η μικρούλα νιώθει έντονη αδιαθεσία.

Σήμερα στις 17:30 στο Star!

Η Ράμπια ψάχνει την Ελίφ παντού. Όταν η μικρή συνέρχεται πηγαίνει στο σπίτι της Ράμπια και της λέει πως έχει βρει τη μνήμη της και εξηγεί όλη την ιστορία, η Ράμπια ξαφνιάζεται και λυπάται όταν ακούει την ιστορία της.

Ο Νετζντέτ μαθαίνει από τους άντρες του πως η Αρζού το έσκασε και καλεί τον Ερκούτ. Εκείνος του λέει πως τη βρήκε και την φέρνει πίσω. Ο Νετζντέτ ανακουφίζεται. Όταν η Αρζού επιστρέφει σπίτι γίνεται έξαλλος όταν μαθαίνει πως η Αρζού πήγε στο σπίτι της Μελέκ. Τότε έρχεται η αστυνομία και ο Ερκούτ κρύβει την Αρζού στην αποθήκη και της λέει να μείνει εκεί.

Η Αρζού είναι έξαλλη αλλά δεν μπορεί να κάνει τίποτα γιατί δεν θέλει να πάει φυλακή. Ο Κενάν πηγαίνει στην αστυνομία και ρωτάει αν υπήρξε κάποια εξέλιξη σχετικά με την αναζήτηση της Αρζού. Στη συνέχεια τηλεφωνεί στη Μελέκ αλλά εκείνη δεν του λέει τίποτα για τις απειλές της Αρζού.

Η Φεριντέ πιστεύει πως η Μελέκ κάνει λάθος, που δεν μίλησε στον Κενάν για την Αρζού. Η Μελέκ όμως ενδιαφέρεται μόνο για την Ελίφ. Η Φεριντέ όμως τηλεφωνεί στον Κενάν και του λέει το περιστατικό με την Αρζού. Ο Κενάν πηγαίνει αμέσως να δει τη Μελέκ και είναι θυμωμένος μαζί της.

Ο Κενάν επιμένει πως θέλει η Μελέκ να μείνει στο κτήμα για να είναι ασφαλής αλλά εκείνη αρνείται. Ο Κενάν δίνει ρεπό στον Μουράτ γιατί δεν θέλει η Μελέκ και η Φεριντέ να μένουν μόνες τους.

Η Γκόντζα πείθει τη Φούντα και την πηγαίνει στον γιατρό της και εκείνος γίνεται μέρος του σχεδίου τους.

Η Αρζού είναι εκνευρισμένη επειδή δεν μπορεί να βγει έξω. Από τα νεύρα της πετάει τον δίσκο με το φαγητό, που της φέρνει ο Ερκούτ και κόβει τον καρπό της με ένα σπασμένο γυαλί.