Elif: Η Αλιγιέ είναι θλιμμένη για όσα συμβαίνουν…

Elif

Σήμερα στις 17:50 στο Star!

Elif: Ο Σελίμ, η Αλιγιέ, η Μελέκ και η Ζεϊνέπ συζητούν για τα οικονομικά προβλήματα, που αντιμετωπίζουν. Η Αλιγιέ είναι θλιμμένη για όσα συμβαίνουν.

Η Ελίφ ετοιμάζει ένα δώρο για τον Γιουσούφ. Ο Γιουσούφ αντιμετωπίζει και εκείνος σοβαρά προβλήματα με τον Τσεβεχίρ και τους άντρες του, που θέλουν να του πάρουν το μαγαζί. Κατά τη διάρκεια του δείπνου, ο Βεϊσέλ μιλάει με την οικογένεια του για τα μελλοντικά του όνειρα.

Η Τουλάι τηλεφωνεί στη Μελέκ και της προτείνει δουλειά στο νέο τους μαγαζί αλλά εκείνη αρνείται καθώς έχει βρει δουλειά. Ο Ουμίτ, ο οικονομικός σύμβουλος του Σελίμ επισκέπτεται την οικογένεια Εμίρογλου.

Ο Ουμίτ μιλάει με τον Σελίμ και του λέει πως υπάρχει ελπίδα για να σωθούν αλλά θα πρέπει να πουλήσει τη κτηνοτροφική φάρμα. Ο Σελίμ αρχικά αρνείται αλλά ο Ουμίτ τον πείθει. Ο Σελίμ μιλάει σχετικά στην Αλιγιέ η οποία αντιδρά αλλά τελικά δίνει απρόθυμα την έγκρισή της.

Η Ελίφ πηγαίνει στο βιβλιοπωλείο του Γιουσούφ για να αφήσει το δώρο της και βρίσκει πεταμένα βιβλία παντού, ενώ ο Γιουσούφ λείπει. Περιμένοντας τον Γιουσούφ τοποθετεί τα βιβλία στη θέση τους αλλά τρομάζει όταν έρχεται ο Τζεβαχίρ.

Ο Τζεβαχίρ αναζητά τον Γιουσούφ και όταν η Ελίφ δεν απαντάει στις ερωτήσεις του, ο Τζεβαχίρ θέλει να τη χαστουκίσει. Ο Γιουσούφ έρχεται και σταματάει τον Τζεβαχίρ ενώ διώχνει την Ελίφ. Ο Τζεβαχίρ απειλεί τον Γιουσούφ.

Στο υφαντουργικό εργαστήριο, τα μισά κορίτσια πειράζουν και παρενοχλούν τη Μελέκ ενώ τα άλλα μισά είναι με το μέρος της και την υποστηρίζουν.