Elif: Η Αϊσέλ σοκάρεται όταν βλέπει…

Elif

Σήμερα στις 17:30 στο Star!

Elif – Επεισόδιο 426: Ο Τζεβαχίρ δεν βλέπει κανέναν στο βιβλιοπωλείο και κανείς άλλος δεν έχει δει τον Γιουσούφ. Έτσι ο Τζεβαχίρ τον θεωρεί υπεύθυνο για ό,τι συνέβη. Ο Σελίμ μιλάει με τον δικηγόρο και μαθαίνει πως όλα τα έξοδα του ατυχήματος του φορτηγού βαραίνουν εκείνον και αυτό είναι κάτι που δεν περίμενε.

Ο Σερντάρ χαίρεται, που ο Σελίμ δέχεται άλλο ένα χτύπημα. Ο Τζεβαχίρ προτείνει στη Μελέκ να τη συνοδεύσει σπίτι της αλλά εκείνη αρνείται. Μαζί με την Αϊσέλ και την Ελίφ πηγαίνουν στο κτήμα. Η Αϊσέλ σοκάρεται όταν βλέπει που μένει η Μελέκ.

Ο Μουράτ κάνει τον άρρωστο για να μην πάει στη δουλειά. Ο Βεϊσέλ θυμώνει αλλά δεν λέει τίποτα. Η Ελίφ είναι και εκείνη άρρωστη και η Μελέκ με την Ιντζί ανησυχούν.  Ο Ουμίτ μιλάει με την εταιρία στην οποία υποτίθεται θα παρέδιδαν το εμπόρευμα.

Η εταιρία αρνείται κάθε πρόταση του Ουμίτ. Η εταιρία κάνει μια νέα συμφωνία με την αντίπαλο εταιρία της οικογένειας Εμίρογλου.  Η Αρζού ανακαλύπτει πως αφεντικό της αντίπαλης εταιρίας είναι ο Σερντάρ και τον απειλεί. Στη συνέχεια η Αρζού πηγαίνει στον Ερκούτ και του λέει τι ανακάλυψε…