Elif: H Μελέκ μεταφέρεται στην εντατική…

Elif

Σήμερα στις 17:30 στο Star!

Elif: Ο Ερκούτ μεταφέρει την Αρζού σε ένα από τα σπίτια του Νετζντέτ. Η Μελέκ θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση και η Αλιγιέ, η Τουλάι, ο Σελίμ, η Ζεϊνέπ και ο Μουράτ πηγαίνουν στο νοσοκομείο να βρεθούν κοντά της.

Γίνονται έξαλλοι από θυμό όταν μαθαίνουν πως έγινε το ατύχημα. Η επέμβαση είναι δύσκολη και πολύωρη και μετά η Μελέκ μεταφέρεται στην εντατική. Η Φεριντέ ενημερώνεται από τον Μουράτ και πηγαίνει και αυτή στο νοσοκομείο.

 

Η αστυνομία πηγαίνει στο σπίτι του Νετζντέτ να του πάρουν κατάθεση. Εκείνος τους λέει πως η Αρζού δεν είναι σπίτι και πως ο Κενάν με τη Μελέκ εισέβαλλαν στο σπίτι του και πως δεν γνωρίζει πως έπεσε η Μελέκ.  Ο Νετζντέτ έχει στείλει άνθρωπο του στο νοσοκομείο για να τον ενημερώνει για την εξέλιξη της κατάστασης της Μελέκ.  Η Μελέκ δεν έχει συνέλθει και οι γιατροί επιτρέπουν στους αγαπημένους της να τη δουν για λίγο. Τη στιγμή, που μπαίνει ο Κενάν, η καρδιά της Μελέκ σταματάει.

Οι γιατροί τον βγάζουν έξω από το δωμάτιο και ευτυχώς καταφέρνουν να επαναφέρουν τη Μελέκ. Όλοι ανακουφίζονται. Η Πελίν συναντάει τον Κοράι. Η Φεραγιέ έχει πει στον Κοράι πως ο Σελίμ ήταν παλιά το αγόρι της Πελίν. Η Πελίν εξηγεί στον Κοράι πως επειδή με τον Σελίμ είναι φίλοι εκείνος είναι προστατευτικός απέναντί της. Η Πελίν στη συνέχεια τηλεφωνεί στον Σελίμ και του λέει πως είδε τον Κοράι και θα ήθελε να του μιλήσει σχετικά αν έχει λίγο χρόνο. Ο Σελίμ της λέει πως δεν μπορεί και κλείνει το τηλέφωνο.

Η Γκόντζα είναι ενθουσιασμένη επειδή θα δει τον Σερντάρ την επόμενη μέρα. Ζητάει από τον Ερκούτ να χρησιμοποιήσει το τηλέφωνο του για να καλέσει τον Σερντάρ και εκείνος δέχεται. Στη συνέχεια του ζητάει να τη βοηθήσει να βγει από το σπίτι. Δύο από τους άντρες του Νετζντέτ πιάνουν τον Σερντάρ…