Έλενα Μεγγρέλη: Ποια είναι η «Ηρωίδα» του MEGA;

Κάθε Τρίτη βράδυ η Μιμή μαζί με τη Λούκι και την Έλλη κράτούν συντροφιά στους τηλεθεατές

Η Έλενα Μεγγρέλη η οποία υποδύεται την Μιμή στη σειρά που υπογράφει η Αλεξάνδρας Κ* «Ηρωίδες» έχει σπουδές στην Κοινωνιολογία, ωστόσο από μικρή «κόλλησε» το μικρόβιο της υποκριτικής καθώς το σπίτι της βρισκόταν μια πόρτα από το θέατρο Πόρτα της Ξένιας Καλογεροπούλου.

Η Έλενα γοητεύτηκε από αυτό το χώρο και έτσι αποφάσισε να κάνει το μεταπτυχιακό της στο τμήμα Θεατρολογίας στη Σχολή Καλών Τεχνών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και να συνεχίζει στη Δραματική Σχολή του Ωδείου Αθηνών. 

«Το σπίτι μας ήταν κοντά στο θέατρο Πόρτα της Ξένιας Καλογεροπούλου. Με θυμάμαι από μικρή να πηγαίνω στο θέατρο και να βλέπω την ίδια παράσταση και τρεις φορές. Σέβομαι πολύ το επάγγελμα του πατέρα μου, το θεωρώ πολύ δύσκολο και σημαντικό, αλλά με κέρδισε το θέατρο» λέει η ίδια στην εφημερίδα Epsresso και στην Μαρία Ανδρέαου, μιλώντας για το επάγγελμα της δημοσιογραφίας, αφού ο πατέρας της είναι ο γνωστός δημοσιογράφος Νίκος Μεγγρέλης.

«Η μητέρα μου Ιωαννά αλλά και ο μπαμπάς μου αν και δεν είχαν σχέση με τον καλλιτεχνικό χώρο με στήριξαν σε όλα τα βήματα μου. Το ίδιο έκαναν και με τον αδελφό μου, που σπούδασε Βιολογία» λέει η 32χρονη ηθοποιός.