Σκάει «βόμβα» στο «Έλα στη θέση μου»! – Το σκοτεινό μυστικό του Βλάση!

Έλα στη θέση μου

Δύσκολα τα πράγματα για τον Βλάση στην καθημερινή σειρά του Alpha «Έλα στη θέση μου»...

Ανατρεπτικές είναι οι εξελίξεις στην κωμική σειρά Έλα στη θέση μου, που προβάλλει καθημερινά στις 20:00 ο Alpa, καθώς μια νέα βόμβα είναι έτοιμη να σκάσει στη SofoExpress και να παρασύρει στην καταστροφή τόσο την εταιρεία όσο και τον Βλάση. Πρόκειται για ένα μυστικό από το παρελθόν του.

Σύμφωνα με το MyTv και την Μαίρη Καράμπελα, στην εταιρεία της Αιμιλίας και του Βλάση έχει σημάνει συναγερμός, καθώς έχουν αρχίσει να ξεσπούν κάποιες φήμες που αφορούν τον Βλάση.

[dfp_ads id=236982]

Συγκεκριμένα ακούγεται ότι κάτι περίεργο και σκοτεινό κρύβεται στο παρελθόν του μονάκριβου γιου του Πανίκου και της Αιμιλίας Σοφοκλέους, το οποίο όταν μαθευτεί, αναμένεται να προκαλέσει μεγάλο σκάνδαλο, ικανό να καταστρέψει τον Βλάση και, παράλληλα να θέσει σε κίνδυνο την SofoExpress και τις συμφωνίες της εταιρείας με τους επενδυτές. Ο νεαρός από την άλλη πιστεύει ότι το μυστικό του είναι προστατευμένο, καθώς αφορά την παλιά του ζωή στα Σπάτα, την οποία έχει αφήσει μια για πάντα στο παρελθόν. Ωστόσο, οι παράνομες συναναστροφές και δραστηριότητες που είχε τότε φαίνεται ότι τον κυνηγούν ακόμα. Αυτό είναι άλλωστε και το μεγάλο του μυστικό: ότι το ποινικό του μητρώο δεν είναι καθαρό, καθώς έχει συλληφθεί για παραβατικές συμπεριφορές.

Τα συγκεκριμένα λάθη πρόκειται να τα πληρώσει, πολύ ακριβά. Δυστυχώς για τον Βλάσση κάποιοι γνωρίζουν αυτή την σκοτεινή πλευρά του εαυτού του και δεν σκοπεύουν να την αφήνουν ανεκμετάλλευτη. Ο λόγος για τη μέλλουσα σύζυγο του, Φαίη και τον ξάδελφο του Δαμιανό, οι οποίοι βρήκαν τυχαία το ποινικό του μητρώο και έχουν βάλει σε εφαρμογή ένα σατανικό σχέδιο.

Η αλήθεια στο φως

Πολύ σύντομα τα πράγματα γίνονται δύσκολα για τον Βλάση, καθώς η Ρενάτα αρχίζει να δέχεται περίεργα τηλεφωνήματα και ερωτήσεις σχετικές με το αμαρτωλό παρελθόν του πρώην αρραβωνιαστικού της από επίμονους δημοσιογράφους. Το ζήτημα λαμβάνει τεράστιες διαστάσεις και στην εταιρεία, και τότε η Αιμιλία αποφασίζει για άλλη μια φορά να πάρει την κατάσταση στα χέρια της. Πηγαίνει στη SofoExpress και συγκαλεί εσπευσμένα συμβούλιο μετόχων, στο οποίο δίνει το «παρών» και ο Αχιλλέας, ως επίτιμος καλεσμένος. Όλοι μαζί αρχίζουν να ψάχνουν τι είναι αυτό που μπορεί να κρύβει ο Βλάσης και είναι ικανό να βάλει σε μπελάδες την εταιρεία. Τελικά πολύ σύντομα το βεβαρημένο ποινικό μητρώο του αποκαλύπτεται, προκαλώντας σοκ σε όλους.. Τότε λοιπόν, έρχεται αντιμέτωπος με τις πράξεις του παρελθόντος και σε ρήξη τόσο με τη μητέρα του, όσο και με τον Αχιλλέα με απρόσμενες συνέπειες.