Έλα στη θέση μου: Οριστικό τέλος για Αχιλλέα και Ρενάτα;

Έλα στη θέση μου

Πως θα εξελιχθεί η σχέση του ζευγαριού στον δεύτερο κύκλο της σειράς;

Τα επεισόδια για τον 2ο κύκλο του «Έλα στη θέση μου» ετοιμάζονται πυρετωδώς ώστε η σειρά να επιστρέψει με την έναρξη της επόμενης σεζόν. Στο φινάλε του 1ου κύκλου οι καρδιές των πρωταγωνιστών έγιναν… χίλια κομμάτια εξαιτίας διαφόρων περιστάσεων και λανθασμένων επιλογών.

[dfp_ads id=236982]

Όπως θυμάστε ο Αχιλλέας ετοιμαζόταν να κάνει πρόταση στην Ρενάτα, αλλά όταν την είδα να ανταλλάσσει φιλί στο στόμα με τον Βλάση εξαφανίζεται για λίγο. Εκείνη τον αναζητά και τον βρίσκει στο κρεβάτι με μια άγνωστη, την οποία γνώρισε μεθυσμένος το προηγούμενο βράδυ. Ύστερα από μία νέα ολέθρια σύγκρουση ανάμεσα τους η Ρενάτα παίρνει την απόφαση να φύγει μακριά από όλους και όλα. Έτσι επιστρέφει στο σπίτι της, γράφει ένα γράμμα στα αδέλφια της και εξαφανίζεται.

Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια;

Σύμφωνα με τα όσα γράφει η Μαίρη Καράμπελα στο MYtv, η Ρενάτα με μια βαλίτσα στο χέρι αποφασίζει να βρει απάγκιο σε ένα ελληνικό νησί. Το νησί αυτό φέρεται να είναι οι όμορφες και γραφικές Σπέτσες. Στο μεταξύ, οι δικοί της άνθρωποι, τα αδέλφια της και ο Λεωνίδας, την αναζητούν εναγωνίως. Στον «πυρετό» της αναζήτησης είναι βέβαια και ο Αχιλλέας , ο οποίος ακόμα νοιάζεται και ανησυχεί για εκείνη.

Ανακαλύπτοντας που βρίσκεται η Ρενάτα, πηγαίνει στις Σπέτσες για να τη βρει. Όταν τελικά την ανακαλύπτει, και έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο ξανά με τη γυναίκα που τον πλήγωσε, αλλα αγαπά ακόμα, προσπαθεί να της μιλήσει για να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα. Ωστόσο, οι απόπειρες του πέφτουν στο κενό, διότι η Ρενάτα αποφασίζει να του πει ένα μεγάλο ψέμα, ανατρέποντας ξανά τα πάντα στον έρωτα τους. Όσα ακούει ο Αχιλλέας τον επηρεάζουν πολύ και τον οδηγούν στο να πάρει μια σοβαρή απόφαση: να εξαφανιστεί από τη ζωή της.