Έλα στη θέση μου: Οι νέοι ρόλοι της σειράς του Alpha!

Έλα στη θέση μου

Επιστρέφει για τέταρτη σεζόν με ανανεωμένο σενάριο και καστ ηθοποιών...

Το «Έλα στη θέση μου» αναμφίβολα είναι από τις πιο επιτυχημένες σειρές των τελευταίων ετών και γι’ αυτό μάλιστα πήρε το εισιτήριο για τον τέταρτο κύκλο επεισοδίων του.

Έλα στη θέση μου

Έτσι, σύμφωνα με το περιοδικό MYtv και τη Σοφία Τσίρκα, η πιθανή ημερομηνία πρεμιέρας είναι τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου, μαζί με το νέο πρόγραμμα του σταθμού, επιστρέφουν στις οθόνες μας η Φαίη, ο Βλάσης, η Ρενάτα, ο Αχιλλέας και οι υπόλοιποι χαρακτήρες της σειράς.

Έλα στη θέση μου

Ωστόσο, όπως ήδη σας έχουμε πληροφορήσει, θα δούμε και πολλούς νέους ρόλους τους οποίους θα κρατούν οι Αποστόλης Τότσικας, Γιώργος Κοσκορέλος, Μυριέλλα Κουρεντή και Ηρώ Πεκτέση (είχε συμμετάσχει και σε κάποια επεισόδια του τρίτου κύκλου).

Οι νέοι αυτοί χαρακτήρες, σύμφωνα με το σενάριο, το οποίο υπογράφουν η Μαίρη Ζαφειροπούλου και ο Σταύρος Καλαφατίδης, έρχονται για να αναστατώσουν τους ήρωες και να αλλάξουν για πάντα την καθημερινότητά τους.

Έλα στη θέση μου

Μαρίνα (Μυριέλλα Κουρεντή)

Η Μαρίνα είναι γύρω στα 30, όμορφη, ατίθαση και εξωστρεφής, διαχυτική και έξυπνη. Παρόλο που είναι ευγενική και άνθρωπος με κατανόηση στις αδυναμίες των άλλων, δεν διστάζει να καβγαδίσει όταν πρόκειται να υπερασπιστεί τα δικαιώματα της και τις απόψεις.

Έλα στη θέση μου

Σπούδασε θεατρολογία, χορό και υποκριτική, αλλά μέχρι σήμερα δεν έχει σταματήσει να σπουδάζει και να παρακολουθεί διάφορα σεμινάρια και master classes που αφορούν το θέατρο, τον κινηματογράφο και την τηλεόραση.

Έλα στη θέση μου

Η σχέση της με τον Βλάση στην αρχή θα είναι συγκρουσιακή, λόγω διαφορετικών «απόψεων», αλλά αργότερα θα έρθουν πιο κοντά.

Έλα στη θέση μου

Μάρκος (Αποστόλης Τότσικας)

Ο Μάρκος είναι γύρω στα 35 και πολύ γοητευτικός! Ο ερχομός του θα φέρει εντάσεις ανάμεσα στον Αχιλλέα και στη Ρενάτα. Βλέπει τη ζωή αισιόδοξα. Είναι πολύ συμπαθής, επικοινωνιακός αλλά και διεκδικητικός σε ό,τι θέλει ή νιώθει ότι του ανήκει.

Έλα στη θέση μου

Έχει, βέβαια, και τα σκοτεινά του σχέδια, που σιγά – σιγά θα βάλει σε εφαρμογή. Σπούδασε Χημικός στο εξωτερικό.

Έχει ζήσει σε Αγγλία, Γερμανία, Ιταλία, Ελβετία… Πρόσφατα επέστρεψε στην Ελλάδα… Πολίτης του κόσμου.

Έλα στη θέση μου

Ο Μάρκος είναι ο νόθος γιος του Αντρέα, ο οποίος δεν τον αναγνώρισε ως Σοφοκλέους. Έτσι, έρχεται τώρα να κατακτήσει τη Sofo και να αποκαταστήσει το όνομά του.

Έλα στη θέση μου

Σήφης (Γιώργος Κοσκορέλος)

Ο Σήφης είναι γύρω στα 28. Είναι ο τύπος του λεβέντη Κρητικού. Ομορφόπαιδο, κεφάτος και χαμογελαστός στα κανονικά του… αλλά και με πολύ «άγριες» μεταμορφώσεις όταν οι περιστάσεις το απαιτούν!

Έλα στη θέση μου

Έρχεται για να λύσει το μυστήριο μιας παλιάς βεντέτας, στην πορεία όμως θα αποκαλυφθούν παλιά κρυμμένα μυστικά που κανείς δεν φανταζόταν.

Έλα στη θέση μου

Θα μπλέξει με το Εργαστήριο Τέχνης της Μαρίνας, που θα βρίσκεται στην αυλή.

Έλα στη θέση μου

Ζωγραφιά (Ηρώ Πεκτέση)

Το μυαλό της Ζωγραφιάς κάνει συνεχώς σενάρια με δολοπλοκίες. Θα βρεθεί σε τροχιά σύγκρουσης με τη Λατάνια όταν «προσληφθεί» στη ΒΙΟΣΟΦΟ ως γραμματέας του Μάρκου.

Έλα στη θέση μου

Στο πρόσφατο παρελθόν, προσλήφθηκε στην έπαυλη ως υπηρέτρια για να «κατασκοπεύσει» τους Σοφοκλέους και να δει τα αδύνατα σημεία τους για να τα αξιοποιήσει στα σχέδιά της.

Όταν τώρα η Ζωγραφιά προσληφθεί από τον Μάρκο στη νέα εταιρεία, η Σύλβια και ο Δαμιανός θα την αναγνωρίσουν, αλλά τελικά θα πιστέψουν τη δικαιολογία της ότι ψάχνει για δουλειά.

Πηγή: MYtv