Έλα στη θέση μου: Η μεγάλη επιστροφή

Έλα στη θέση μου

Ο Μιχάλης Μαρίνος επιστρέφει στο Έλα στη θέση μου και θα μείνει μέχρι το τέλος.

Οι ιστορίες του Έλα στη θέση μου, της αγαπημένης κωμικής σειράς του Alpha, μετά από πέντε χρόνια επιτυχίας και υψηλής τηλεθέασης, οδεύουν σιγά – σιγά προς το τέλος τους. Τα επεισόδια που ακολουθούν φέρνουν πολλές ανατροπές και εκπλήξεις. Ανάμεσα σε αυτές είναι ότι ένας χαρακτήρας, από τους πυλώνες της σειράς, επιστρέφει.

Σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες, ο Δαμιανός, ο αγαπημένος  Μιχάλης Μαρίνος, έρχεται στο Έλα στη θέση μου για να μείνει, έως το τέλος της σειράς. Θα τον δούμε ξανά στο επεισόδιο 170 (θα προβληθεί στα μέσα Μαΐου) και η ιστορία του δεν θα σταματήσει να μας απασχολεί έως την ολοκλήρωση του σίριαλ.

Τον Δαμιανό τον είχαμε αφήσει στη μακρινή Σαμόα… Τώρα, επιστρέφει στο Έλα στη θέση μου με τον ίδιο κοσμοπολίτικο «αέρα» που έφυγε κάποτε αλλά με εντελώς τσακισμένα τα φτερά… Έχει χάσει το νησί, έχουν καταστραφεί  οι φυτείες γλυκοπατάτας, χρωστάει πολλά  χρήματα και τον κυνηγάνε οι δανειστές του. Επιστρέφει στην Ελλάδα ιγκόγνιτο.

Τι του συνέβη; Τι θα του συμβεί; Ποιους ηθικούς φραγμούς θα παρακάμψει για να διεκδικήσει μια καλύτερη μοίρα;

Προς το παρόν αυτό που ξέρουμε είναι ότι έχει ζητήσει τη βοήθεια της Φαίης κι εκείνη του έχει παραχωρήσει το σπίτι της. Για την επιστροφή του μαθαίνουν πρώτα ο Βλάσης και η Θάλεια. Τυχαία… το μαθαίνει και  η Σύλβια.

Το Έλα στη θέση μου προχωρά προς ένα.. grand finale και όλα μπορεί να συμβούν.