Έλα στη θέση μου: Έτσι θα πέσει η αυλαία! Όσα θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο [vid]

Έλα στη θέση μου

Η μέρα του γάμου του Αχιλλέα και της Ρενάτας επιτέλους έφτασε…

Αύριο Παρασκευή αναμένεται να πέσει η αυλαία της σειράς “Έλα στη θέση μου” για τη φετινή σεζόν. Το σίριαλ έχει πάρει το πράσινο φως για την επόμενη χρονιά, όπου περιμένουμε μεγάλες αλλαγές. Η Έλενα Κώνστα με την κάμερα του Happy Day βρέθηκε στο τελευταίο, για φέτος, γύρισμα και μίλησε με όλους τους πρωταγωνιστές.

Τι θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο…

Η μέρα του γάμου του Αχιλλέα και της Ρενάτας επιτέλους έφτασε. Αλλά δε θα είναι όλα στρωμένα με ροδοπέταλα! Η Σύλβια έχει πάρει πολύ σοβαρά τον ρόλο της κουμπάρας και τους ετοιμάζει πολλά καψόνια. Ο Γιαν εμφανίζεται για να… τους κλέψει την Ισμήνη. Η Αιμιλία «παγιδεύεται» στην Κύπρο με τον Αντρέα. Ο Θοδωρής τους κάνει όλους άνω-κάτω με τις ετοιμασίες για το γλέντι, ενώ ο Ζαχαρίας αντιμετωπίζει τις δικές του δυσκολίες μέχρι να φτάσει στην εκκλησία.

Όλα δείχνουν τελικά να παίρνουν τον δρόμο τους, αλλά η Μίκα αποφασίζει να πάρει τον δικό της. Θα προλάβει ο Βλάσης να την σταματήσει; Θα κάνει κίνηση-ματ η Φαίη λίγο μετά την ήττα της; Ποιοι απρόσκλητοι επισκέπτες θα εμφανιστούν στο τραπέζι του γάμου για να τον αναστατώσουν; Τέλος καλό, όλα καλά; Ή μήπως είναι ώρα να δούμε αν υπάρχει αυτό που λένε… «ζήσαν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα»!

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα από την τηλεόραση και όχι μόνο!