Έλα στη θέση μου: Θύμα απαγωγής η Ρενάτα!

Ρενάτα

Όλες οι εξελίξεις από τα νέα επεισόδια της καθημερινής σειράς του Alpha «Έλα στη θέση μου».

Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου – Επεισόδιο 91

Ο καυγάς για το εσώρουχο της Φαίης καλά κρατεί κι ο Βλάσης ανένδοτος, θέλει να μάθει την αλήθεια. Πώς βρέθηκε στο γραφείο του Δαμιανού; Η Φαίη στύβει το μυαλό της και μια ιδέα του Ζούβα τη σώζει. Στην ταβέρνα το τρίο Μιράντα-Θοδωρής-Λεωνίδας τσακώνεται ως συνήθως, ενώ η Σύλβια προσπαθεί να μάθει πληροφορίες για τη νέα αγάπη της, τον Ζούβα. Ο Διάκος μετά την άρνηση του Αχιλλέα να πάει με τα νερά του, έχει ρίξει τα δίχτυα του στην Αιμιλία, αλλά ο Αχιλλέας παρακολουθεί, και παράλληλα τρέχει να βρει στοιχεία. Και όσο η Ρενάτα ξεκουράζεται στην έπαυλη, η προγραμματισμένη επίθεση της Ισμήνης ξεφεύγει από τον Μίμη και όλα πάνε στραβά.

Τρίτη 14 Φεβρουαρίου – Επεισόδιο 92

Η Φαίη, με ύπουλο τρόπο, πείθει το Βλάση για την αθωότητά της, ρίχνοντας όλο το φταίξιμο στα «ιδιαίτερα» γούστα του Δαμιανού. Η Ρενάτα βρίσκεται για ακόμα μία φορά σε άγρια κόντρα με τον Αχιλλέα, ενώ αυτός ψάχνει για το κλειδί στις κορνίζες της έπαυλης. Παράλληλα, ο Διάκος ανακαλύπτει την παγίδα που έστησε ο Αχιλλέας και γίνεται έξαλλος. Η κατάσταση της Ισμήνης είναι τραγική και όσο εκείνη δεν μιλάει, τόσο ο Μίμης κατακλύζεται από τύψεις για αυτό που της προκάλεσε, αλλά και οργή για τους φυσικούς αυτουργούς. Το σοκ στο οποίο βρίσκεται η Ισμήνη αναγκάζει τη Μιράντα να σκεφτεί τη χειρότερη πιθανή εκδοχή για το συμβάν.

Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου – Επεισόδιο 93

Η Φαίη πιέζει τον Βλάση να ψάξει τα περιουσιακά του, αλλά τα νέα που θα μάθουν δεν θα τους αρέσουν καθόλου. Η Ισμήνη κρύβει από τη Ρενάτα την αλήθεια για την επίθεση που δέχτηκε, ενώ ο Μίμης ψάχνει εναγωνίως τους δράστες. Η Έλλη υποψιάζεται ότι ο Δαμιανός έχει κρυφή σχέση με τη Φαίη. Εν τω μεταξύ, το «παιχνίδι» του Διάκου Παπασταύρου πλησιάζει στην τελευταία παρτίδα: Μαθαίνει ότι ο Αχιλλέας έχει το κλειδί που ψάχνει και του δίνει τελεσίγραφο. Έχει λίγες ώρες να του το παραδώσει, αλλιώς… Τι σχεδιάζει ο μυστηριώδης εκβιαστής για τη Ρενάτα;

Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου – Επεισόδιο 94

Ο Βλάσης απαιτεί εξηγήσεις από την Αιμιλία για την απόφασή της να τον απομακρύνει από την εταιρία, ενώ ο Δαμιανός στριμώχνει τη Φαίη προσπαθώντας να της εκμαιεύσει τα αληθινά αισθήματά της για τον Βλάση. Ο Διάκος με τον Αχιλλέα συγκρούονται για το κλειδί της θυρίδας και ο Βλάσης έρχεται αντιμέτωπος με κάποια έγγραφα που έχει υπογράψει στο παρελθόν χωρίς να έχει δώσει την πρέπουσα σημασία. Ποια θα είναι η αντίδραση της Ρενάτας όταν μάθει την αλήθεια για το περιστατικό με την Ισμήνη; Ποιο σχέδιο θα βάλει σε εφαρμογή ο Διάκος σε σχέση με τη Ρενάτα για να αναγκάσει τον Αχιλλέα να του δώσει το κλειδί της θυρίδας; Ποια θα είναι η αντίδραση του Βλάση όταν μάθει τον τρόπο με τον οποίο τον κρατάει στο χέρι η Αιμιλία;

Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου – Επεισόδιο 95

Η Ρενάτα πέφτει θύμα απαγωγής και ο Αχιλλέας έχει λίγες ώρες για να τη βρει και να τη σώσει. Εν τω μεταξύ, η Αιμιλία αποφασίζει την αποπομπή του Βλάση από την εταιρία. Εκείνος όμως έχει άλλα προβλήματα: Δεν φτάνει που η Φαίη του έχει κλείσει την πόρτα, μαθαίνει για τον ξυλοδαρμό της Ισμήνης και σπεύδει στο πλευρό της. Η Φαίη από την άλλη αποφασίζει να τα παίξει όλα για όλα και αντιμετωπίζει ευθέως την Αιμιλία. Πιο δύσκολο όμως της είναι να αντιμετωπίσει αυτό που ποτέ δεν περίμενε: Ότι έχει πραγματικά αισθήματα για τον Βλάση.