Εκπλήξεις και ανατροπές στα Μυστικά της Εδέμ

Ο αστυνόμος πληροφορεί τον Λουκά ότι η Ιντερπόλ είχε βγάλει σήμα για τον Αραβαντινό, καθώς τον θεωρούσε ύποπτο για συμμετοχή σε κύκλωμα διακίνησης πλαστών πινάκων.

Ο Πέτρος δηλώνει στη Στέλλα ότι σκοπεύει να αμυνθεί, κατηγορώντας τη Νόρα και τον Λουκά για εκβιασμό. Η Στέλλα τον συμβουλεύει να μην καταφύγει σε συκοφαντίες, διότι μετά δεν θα μπορέσει να τον δικαιολογήσει σε κανέναν.

Η Νταίζη εξηγεί στον Λευτέρη ότι η κατάσταση είναι κρίσιμη και ότι δεν σκοπεύει να αφήσει τον Χρήστο απροστάτευτο. Αν νιώσει ότι απειλείται, θα πει όλη την αλήθεια.

Η Αμαλία αποκαλύπτει στη Μελίτα πως ο «κρυφός εραστής» της ήταν ο Λουκάς και φοβάται πως αν αποκαλυφθεί αυτό το μυστικό, θα ρεζιλευτεί.

Ο Στέφανος πιέζει την Αντιγόνη να του δώσει την πληροφορία για το πού είναι θαμμένος ο Αραβαντινός. 'Ομως, εκείνη αρνείται και του λέει ότι τον έχει υπό την προστασία της και δεν χρειάζεται να ανησυχεί.

Ο Ηλίας φεύγει από το σπίτι και η Δάφνη τον βρίσκει στην Εδέμ να ποτίζει.

Μια δυσάρεστη έκπληξη περιμένει τον Λουκά: ο Νικόλας τον ενημερώνει ότι η ανακρίτρια άλλαξε και τη θέση της πήρε ένας ανακριτής, ο οποίος προσπαθούσε να τον αποτρέψει να καταθέσει.

Η Αντιγόνη λαμβάνει ένα περίεργο και απειλητικό μήνυμα.