«Είχα να πληρωθώ από τη δουλειά μου στην τηλεόραση από το 2009…»

Ο ηθοποιός παραδέχεται: «Πώς, δεν ξέμεινα;»

Ο ηθοποιός Κώστας Κόκλας μίλησε στη Ρενέ Σαραντινού και στο περιοδικό Λοιπόν για τον χωρισμό του με την σύζυγο του Κατερίνα και το πως δημοσιοποιήθηκε, αλλά και για τις οικονομικές δυσκολίες λόγω των καθυστερήσεων των πληρωμών, αλλά και της δύσκολης εργασιακής περιόδου.Από λεφτά έχεις «ξεμείνει»;

Πώς, δεν ξέμεινα; Όλοι οι ηθοποιοί ξεμένουν από λεφτά. Αν θες να κάνεις μια δουλειά που εγγυημένα θα ξεμείνεις από λεφτά, μπορείς να γίνεις ηθοποιός. Πάντα έβρισκα δουλειά, απλά επειδή κι εγώ ανοίχτηκα όπως όλοι μας, κάποια στιγμή αιφνιδιαστήκαμε όταν μείναμε χωρίς δουλειά. Είχα να πληρωθώ από τη δουλειά μου στην τηλεόραση από το 2009 και πληρώθηκα στο τέλος του 2013.

Αποφάσισες να δημοσιοποιήσεις την είδηση του χωρισμού σου αρκετό καιρό μετά…

Δεν το αποφάσισα εγώ, τα ΜΜΕ αποφάσισαν να το δημοσιοποιήσουν. Το έμαθα κι εγώ από την εφημερίδα. 

Είχες χωρίσει ένα χρόνο πριν γίνει γνωστό στα ΜΜΕ. Πως κατάφερες να μην γίνει αμέσως γνωστό;

Δεν αφορά κανέναν η προσωπική μου ζωή. Με την Κατερίνα έχουμε πάρα πολύ καλή σχέση. Πρώτα από όλα είχαμε τον Δημήτρη που προσπαθούσαμε να προστατεύσουμε και συζητήσαμε πάρα πολύ για αυτό γιατί ο χωρισμός αλλάζει τις ισορροπίες. Σημασία έχει ότι αυτό έγινε χάρη στην Κατερίνα, που είναι ψύχραιμη και λογική και στο όνομα της αγάπης που είχαμε μεταξύ μας στα 10 χρόνια που ήμασταν μαζί και στα άλλα τόσα που τη γνωρίζω… Την ήξερα γιατί στη Ζάκυνθο ήμασταν γείτονες, ήμουν φίλος με τον Σπύρο, τον αδελφό της, την ήξερα από παιδάκι, από 14 χρονών.