Εδέμ: Ο Λουκάς αποκαλύπτει την αλήθεια στην Νόρα

Ο Λουκάς αναγκάζεται να πει στη Νόρα όλη την αλήθεια για το σχέδιο του με την Αμαλία και η Νόρα γίνεται ακόμα πιο έξαλλη. Θεωρεί αδιανόητο ότι ο Λουκάς κινήθηκε πίσω από την πλάτη της, χωρίς να την ενημερώσει. Του καταλογίζει ότι έχει καταντήσει να ζει μέσα από τις ζωές των άλλων και τίποτα δεν της θυμίζει πια τον Λουκά που αγάπησε.

Η Νόρα μιλάει ανοιχτά στη Στέλλα για τις πράξεις του Πέτρου και της ζητάει να έχει τα μάτια της ανοιχτά.

Η Αγγέλα βρίσκει ένα πανάκριβο ρολόι στα πράγματα της Μαρίλιας και πιστεύει ότι έχει μπλέξει με μεγαλύτερό της και μάλιστα παντρεμένο. Η Μαρίλια, θυμωμένη που μπλέκονται στα προσωπικά της, φεύγει από το σπίτι. Η Εύα ζητάει από τον Νικόλα να της μιλήσει και να μάθει τι συμβαίνει.

Ο Λουκάς συνειδητοποιεί τα λάθη του και ακυρώνει το σχέδιο με την Αμαλία. Παράλληλα, γνωστοποιεί στην Εριέττα και στον Λευτέρη ότι πήρε την απόφαση να ξεμπροστιάσει τον Ρούσσο και πως οι ίδιοι δεν έχουν να φοβούνται τίποτα.

Ο Λουκάς ζητάει συγνώμη από τη Νόρα για τη συμπεριφορά του τον τελευταίο καιρό και εκείνη του δηλώνει τη συμπαράστασή της, στην απόφασή του να μιλήσει στον αστυνόμο.