Διπλή δολοφονία στα «Κλεμμένα Όνειρα»;

Πως θα καταλήξουμε στην άγρια δολοφονία;

 Όλο και πιο κοντά σε στοιχεία που θια αποκαλύψουν την πραγματική ταυτότητα του Μαυρίδη πλησιάζει ο αστυνόμος, με αποτέλεσμα να γίνει κόκκινο πανί για τον επιχειρηματία…

Όμως υπάρχει ένας ακόμη λόγος που τον βάζει στο στόχαστρο του αδίστακτου επιχειρηματία όπως διαβάζουμε και στο περιοδικό TV ΖΑΠΠΙΝΓΚ και τη Μαρία Μπακοπούλου, και αυτός είναι η Σόνια, την οποία προσπαθεί να προστατεύσει. Ο Μαυρίδης δε μπορεί να αποδεχτεί με τίποτα το ότι ο ΜΑκρής συνεχίζει να αναζητά την άκρη του κουβαριού, ενώ παράλληλα ψάχνει λυσσαλέα την πρώην «γυναίκα» του η οποία θεωρεί ότι τον πρόδωσε.

Αυτό που περιμένει ο Μαυρίδης είναι να κάνει το λάθος ο Μακρής και να βρεθεί πιο κοντά του. Αυτή η ώρα δε θα αργήσει καθώς ο αστυνόμος αναζητά ξανά τα βήματα του έχοντας μαζί του και τη Σόνια. Αυτή είναι η κατάλληλη ευκαιρία να τελειώσει ο Μαυρίδης με την υπόθεση «Μακρής».

Η έκπληξη όμως έρχεται από άλλου… Την ώρα που ο Μαυρίδης σηκώνει το όπλο του για να εκτελέσει τον Μακρή, εμφανίζεται ο Μαλτέζος και πυροβολεί και αυτόν και την έντρομη Σόνια! Θα είναι μία από τις ελάχιστες σκηνές που θα δούμε μαζί τον Μαυρίδη και τον Μαλτέζο, χωρίς όμως ακόμα να λυθεί το μυστήριο που σκεπάζει τη σχέση των δυο αντρών.