Δημήτρης Μοθωναίος: Σε αυτή τη σειρά θα πρωταγωνιστήσει

Δημήτρης Μοθωναίος

Σε ποια δημοφιλή σειρά θα παίζει την επόμενη σεζόν ο Δημήτρης Μοθωναίος;

Ο Δημήτρης Μοθωναίος επιστρέφει στις οθόνες μέσα από δημοφιλές σίριαλ του ΑΝΤ1 το ερχόμενο φθινόπωρο. Όχι, το σίριαλ αυτό δεν είναι οι Άγριες Μέλισσες όπως έχει γραφτεί…

Σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες, ο Δημήτρης Μοθωναίος έκλεισε και θα τον δούμε την επόμενη σεζόν να πρωταγωνιστεί στη σειρά Ήλιος. Όπως μαθαίνουμε ο ηθοποιός θα ενσαρκώσει τον Στέφανο, ένα νέο πρόσωπο που έρχεται να ανατρέψει τις ισορροπίες και να αποκαλύψει αλήθειες…

Ο Δημήτρης Μοθωναίος είναι ένα πρόσωπο που ο ΑΝΤ1 πιστεύει πολύ και ήθελε εδώ και καιρό να τον εντάξει στο δυναμικό του. Με πλούσιο βιογραφικό, ο ηθοποιός είναι απόφοιτος του θεάτρου Τέχνης και έχει παίξει σε αρκετές παραστάσεις του Εθνικού Θεάτρου.

Στον Ήλιο θα δούμε επίσης και την Αντιγόνη Φρυδά, σημαντική θεατρική ηθοποιός.

Η Ελένη Βαϊτσου και ο Πέτρος Λαγούτης που μπήκαν στον Ήλιο στα τελευταία επεισόδια, από ό,τι φαίνεται ήρθαν για να μείνουν. Ο ρόλος τους θα εξελιχθεί τη νέα σεζόν και θα είναι καταλυτικός για την πλοκή.

Το τρέιλερ του Ήλιου για τη 2η σεζόν παίζει ήδη στον αέρα του ΑΝΤ1 και από τα πρώτα πλάνα αντιλαμβανόμαστε ότι τα καινούργια επεισόδια θα είναι δυνατά και γεμάτα ανατροπές.