Δημήτρης Γκοτσόπουλος για Άγριες Μέλισσες: «Έχουν περάσει 2 μέρες και ακόμα προσπαθώ να το διαχειριστώ»

Δημήτρης Γκοτσόπουλος

"Η αγάπη σας για τις Άγριες Μέλισσες που μας αγκαλιάζει εδώ και δύο χρόνια και η ανταπόκριση σας στο έργο μας δίνει φτερά να γινόμαστε καλύτεροι!", λέει χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος.

Ένας από τους βασικούς πρωταγωνιστές στις Άγριες Μέλισσες, ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος, μετά το συνταρακτικό φινάλε του δεύτερου κύκλου της σειράς, δημοσίευσε ένα συγκινητικό-ευχαριστήριο κείμενο.

Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος, ο οποίος θα συνεχίσει και στον τρίτο κύκλο στις Άγριες Μέλισσες, σημειώνει πως ακόμα δεν μπορεί να διαχειριστεί όλη την αγάπη που εισπράττει από το κοινό και ευχαριστεί όλους τους συνεργάτες του στη σειρά.

Το κείμενο που έγραψε ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος για τις Άγριες Μέλισσες

Έχουν περάσει 2 μέρες κι ακόμα προσπαθώ να διαχειριστώ όλο αυτό το κύμα αγάπης και επιβράβευσης. Ειλικρινά θα ήθελα να απαντήσω στον καθένα ξεχωριστά αλλά είναι τόσα πολλά τα μηνύματα και τόσο ιδιαίτερα συναισθηματικά φορτισμένα που τα λόγια «μου» περισσεύουν…., νιώθω καταρχάς τεράστια ευγνωμοσύνη σε όλους εσάς που μας συντροφεύσατε σε ένα δύσκολο και απαιτητικό δρόμο. Η αγάπη σας για τις Άγριες Μέλισσες που μας αγκαλιάζει εδώ και δύο χρόνια και η ανταπόκριση σας στο έργο μας δίνει φτερά να γινόμαστε καλύτεροι!
Αισθάνομαι ακόμη μεγαλύτερη συγκίνηση με όλα αυτά τα προσωπικά μηνύματα..
Κι είναι τεράστια επιβράβευση όχι μόνο για μένα αλλά για κάθε συντελεστή της δουλειάς μας αυτό.
Είμαστε ευτυχισμένοι που έχουμε αξιωθεί μια τέτοια συνάντηση όλοι μαζί!!!

Το Ευχαριστώ λοιπόν από την πλευρά μου είναι το ελάχιστο αλλά είναι και απαραίτητο… Σας ευχαριστώ λοιπόν όλους βαθιά και ειλικρινά, καθώς επίσης την Παραγωγή J.K production, τους σεναριογράφους Μελίνα Τσαμπάνη και Πέτρο Καλκόβαλη, τους σκηνοθέτες μας Λευτέρη Χαρίτο, Σταμάτη Πατρώνη, Σπύρο Μιχαλόπουλο, όλους τους υπέροχους συναδέλφους μου, αλλά και όλα τα άτομα που δούλεψαν μπροστά και πίσω από τις κάμερες… Τον Αλέξανδρο Σιδηρόπουλο τον μουσικό μας.
Ιδιαίτερα και μέσα από Την καρδιά μου όμως θέλω να ευχαριστήσω το Γιώργο Γάλλο, που υπήρξε για μένα προσωπικά ένας σπάνια εκλεκτός παρτενέρ. ☀️🖤☀️
Καλό καλοκαίρι και ραντεβού το Σεπτέμβρη!!!