Δικαίωση: Ο Χρηστίδης συλλαμβάνεται για την δολοφονία της Ανθής

Ο Χρήστος τον ρωτάει για την εμπλοκή της Βάλιας, αλλά εκείνος...

Νέες εξελίξεις αναμένεται να ταράξουν τα νερά της «Δικαίωσης», σύμφωνα με το περιοδικό «Τηλεθεατής» και τη Χρύσα Παχούμη.

Ο Πρίγκηπας καλεί τον Χρηστίδη στο στριπτιτζάδικο για αποκαλύψεις, ενώ η Βάλια εμφανίζεται στο σπίτι της Ανθής, μ’ ένα στιλέτο κρυμμένο στην τσάντα της. Ο Χρηστίδης πίνει από το ποτό με το υπνωτικό και ο Πρίγκηπας φροντίζει να τον εκνευρίσει, αναφέροντάς του ότι ο πατέρας του φταίει για το θάνατο της πρώην αγαπημένης του, της Σόνιας.

Η Βάλια, παράλληλα, βρίσκεται στο σπίτι του Χρηστίδη και, αφού για πρώτη φορά παίρνει την ευθύνη για τους φόνους του Μενέλαου και Νικηφόρου, μαχαιρώνει πισώπλατα την Ανθή. Τη φίλη της, τον άνθρωπο που στεκόταν δίπλα της.

Ο Χρηστίδης, φτάνοντας σπίτι, αντικρίζει τη νεκρή Ανθή και καταρρέει. Συλλαμβάνεται για τη δολοφονία της Ανθής. Ο Χρήστος επισκέπτεται το τμήμα για να μάθει πληροφορίες για τον ένοχο και ζητά να τον συναντήσει. Ο Χρηστίδης του εξηγεί ότι έχει πέσει θύμα παγίδας, αλλά ο Χρήστος τον πιέζει για ονόματα. Όταν ακούει ότι στην υπόθεση εμπλέκεται η Βάλια, παραξενεύεται.

Ο Χρηστίδης βγαίνει με περιοριστικούς όρους μέχρι τη δίκη. Ο Χρήστος τον ρωτάει στα ίσα για την εμπλοκή της Βάλιας στην υπόθεση, ωστόσο, εκείνος δεν του δίνει ξεκάθαρες απαντήσεις. Αυτά, όμως που υπονοεί, τον σοκάρουν και τρέμει στην ιδέα μην τα μάθει η Μυρτώ.