Δικαίωση για απλήρωτους ηθοποιούς – Θυμίζει studio η Ευελπίδων!

Δικαίωση

Δικαστικές αποφάσεις υπέρ 25 συντελεστών σίριαλ που διεκδικούσαν δεδουλευμένα για περισσότερο από 3 χρόνια.

Ούτε ένας ούτε δύο, αλλά 25 γνωστοί ηθοποιοί «πέτυχαν» δικαστική απόφαση που απαγορεύει οποιαδήποτε μεταβολή της περιουσίας της εταιρείας παραγωγής Άνωση Α.Ε., εξασφαλίζοντας και προσωρινή διαταγή για συντηρητική κατάσχεση! Τη νέα καθημερινότητα των δημοφιλέστερων πρωταγωνιστών της ελληνικής τηλεόρασης, μεταξύ των οποίων ο Αλέξανδρος Σταύρου, ο Κλέων Γρηγοριάδης, η Νίκη Παλληκαράκη, η Άννα Μιχαήλου, ο Μάξιμος Μουμούρης, αλλά και η σκηνοθέτιδα Ρέινα Εσκενάζυ, συνθέτουν αιτήσεις ασφαλιστικών μέτρων, οι προσωρινές διαταγές και οι αγωγές, καθώς σε πολλές περιπτώσεις παραμένουν απλήρωτοι για περισσότερο από τρία χρόνια. Οι δημοφιλείς σειρές Κλεμμένα Όνειρα και Δικαίωση είναι ορισμένες από τις δουλειές που φέσωσαν τους πρωταγωνιστές τους, με την εταιρεία παραγωγής να οφείλει στους 25 συντελεστές συνολικά περισσότερα από 200.000 ευρώ!

[dfp_ads id=236982]

Όπως γράφει στην εφημερίδα Espresso η Σοφία Σπίγγου, μια σημαντική μάχη κέρδισαν πριν από λίγες μέρες 12 ηθοποιοί των τηλεοπτικών επιτυχιών Κλεμμένα Όνειρα και Δικαίωση. Η συνήγορός τους Έλλη Ρούσσου κατάφερε να αποσπάσει προσωρινή διαταγή με την οποία διατάσσεται η συντηρητική κατάσχεση κάθε κινητής και ακίνητης περιουσίας της εταιρείας παραγωγής Άνωση Α.Ε.

Ασφαλιστικά μέτρα

Στις 27 Ιουλίου, το Μονομελές Πρωτοδικίο Αθηνών έκανε δεκτή την αίτηση ασφαλιστικών μέτρων των ηθοποιών Αλέξανδρου Σταύρου, Ζώγιας Σεβαστιανού, Κατερίνας Γερονικολού, Νίκου Πουρσανίδη, Σπύρου Σαραφιανού, Νίκης Παλληκαράκη, Άννας Μιχαήλου, Κλέωνα Γρηγοριάδη, Περικλή Κασσανδρινού, Ευαγγελίας Συριοπούλου, Δημήτρη Μαύεου και Τζένης Διαγούπη. Η συνήγορός τους έχει ήδη προχωρήσει στη δέσμευση των τραπεζικών λογαριασμών και άλλων περιουσιακών στοιχείων της Άνωσης, αλλά και στην κατάθεση αγωγών για την επιδίκαση των χρημάτων στους ηθοποιούς. Αυτή τη φορά, τα δικόγραφα περιλαμβάνουν ακόμη 12 συντελεστές των δύο δημοφιλών σειρών του «μεγάλου» καναλιού, μεταξύ των οποίων η Μαρία Γεωργιάδου, ο Μάξιμος Μουμούρης, η παρουσιάστρια – ηθοποιός Έλενα Ασημακοπούλου, η Νικολέττα Βλαβιανού, η Ιζαμπέλα Κογεβίνα και η σκηνοθέτιδα Ρέινα Εσκενάζυ.