Δίδυμα Φεγγάρια: Τα τελευταία πέντε συγκλονιστικά επεισόδια!

Δίδυμα Φεγγάρια

Αυτή την εβδομάδα, η αγαπημένη σειρά «Δίδυμα Φεγγάρια» έρχεται με τα τελευταία 5 συγκλονιστικά επεισόδια! Διαβάστε όσα θα δούμε!

Δευτέρα 3 Ιουλίου 2017 – 189o επεισόδιο

Ο Ορέστης μετανιωμένος, ζητάει από την Αγάπη την επαναπρόσληψή του στην εταιρία. Αυτή το συζητάει με τον Παύλο και αποφασίζουν από κοινού, να επανέλθει ο Ορέστης, αλλά με τους δικούς τους όρους. Ο Αντώνης ζητάει από τη Σίλα να συγκατοικήσουν, αλλά δεν παίρνει μια ξεκάθαρη απάντηση.. Η Ελισάβετ ανακοινώνει στη Λίτσα ότι δε θα ξαναπάει στο κομμωτήριο, προκειμένου να διαβάσει και να περάσει στο πανεπιστήμιο.. Ο Αμβρόσιος παρεμβαίνει στο διευθυντή του σχολείου για την πρόσληψη του Αντώνη που δεν έγινε αποδεκτή, λόγω του ποινικού του μητρώου.. Η Ελισάβετ ανακαλύπτει, από ένα τυχαίο γεγονός, ότι η υγεία του Παύλου πλέον είναι σε απόλυτα κρίσιμο σημείο..

Τρίτη 4 Ιουλίου 2017 – 190o επεισόδιο
[dfp_ads id=236982]

Η Ελισάβετ ανακαλύπτει το μυστικό του Παύλου και του ζητάει να της πει όλη την αλήθεια. Η Αγάπη λέει στον Φίλιππο ότι ο Ορέστης θέλει να γυρίσει στην εταιρία και τον εξοργίζει! Ο Αντώνης αποφασίζει να κάνει ένα δώρο στον Αμβρόσιο και ζητάει τη βοήθεια του γιου του. Ο Παύλος κάνει μια τρομερή πλάκα σε Αρετή και Λαμπρινή! H Λίτσα προσπαθεί να βρει αντικαταστάτρια για την Ελισάβετ, όμως δεν τα καταφέρνει. Ο Παύλος πάει κάπου κρυφά και όλοι στο σπίτι υποψιάζονται κάτι διαφορετικό. H Σίλα ανακοινώνει στον Αντώνη την απόφαση που πήρε. Ο Ορέστης συναντιέται με την Ελισάβετ για να της πει κάτι σημαντικό. Η Αρετή ρωτάει ευθέως τον Παύλο, πόσος καιρός του μένει..

Τετάρτη 5 Ιουλίου 2017 – 191o επεισόδιο

Καθώς η υγεία του Παύλου χειροτερεύει, ο ίδιος επισπεύδει τις εξελίξεις. Αγοράζει καινούργια γραφεία για την εταιρία του, και δίνει τα κλειδιά στην Αγάπη και την Ελισάβετ. Ταυτόχρονα, ο Ορέστης απαιτεί να περνάει χρόνο με τη μικρή Μαντώ και το ανακοινώνει στο Φίλιππο και στην Αγάπη. Η Μαρουσώ αγχωμένη, ετοιμάζει τα εγκαίνια της ταβέρνας της. Ο Αντώνης και η Σίλα αποφασίζουν να συγκατοικήσουν κι ενώ η Σίλα είναι σίγουρη ότι η Λίτσα θα φέρει αντιρρήσεις, πέφτει από τα σύννεφα όταν ακούει τις καλύτερες ευχές από το στόμα της. Την ίδια στιγμή, η Αγάπη είναι αποφασισμένη να προσλάβει ξανά τον Ορέστη στην εταιρία και το λέει στο Φίλιππο…

Πέμπτη 6 Ιουλίου 2017 – 192o επεισόδιο

O Παύλος μιλάει με τον γιατρό του και του ζητάει να μην αποκαλύψει τίποτα σε κανέναν. Ο Ορέστης κάνει φασαρία και απαιτεί να βλέπει τη Μαντώ. Η Αγάπη προσπαθεί να βρει μια μέση λύση μαζί του, ο Φίλιππος όμως είναι έξαλλος! Η Ελισάβετ πετυχαίνει τυχαία τον Λεωνίδα, τον γιατρό που την βοήθησε και οι δυο τους έχουν μια ενδιαφέρουσα κουβέντα. Η Αγάπη κάνει μια γλυκιά χειρονομία και φέρνει κάτι στο σπίτι για την Ελισάβετ. Ο Ορέστης μαθαίνει κάτι για τη Νάντια που δεν το ήξερε και οι δυο τους κάνουν μια καινούρια αρχή. Ο Σταμάτης με τη Λίτσα συνεχίζουν να βρίσκονται και φαίνεται πώς κάπου οδηγεί όλο αυτό. Η Σίλα παθαίνει ηλεκτροπληξία και χάνει τις αισθήσεις της! Ο Παύλος γράφει τα νέα γραφεία της εταιρίας στην Ελισάβετ και στην Αγάπη.

Παρασκευή 7 Ιουλίου 2017 – 193o επεισόδιο ~ Τελευταίο Επεισόδιο ~

Ο Παύλος στην εικόνα της Αγάπης και της Ελισάβετ αγκαλιά και έχοντας την Αλίκη στο πλάι του, συνειδητοποιεί πως είναι ευτυχισμένος. Όταν η Σίλα συνέρχεται από την ηλεκτροπληξία, η ανησυχία του Αντώνη της επιβεβαιώνει τα αισθήματα του. Την ίδια στιγμή η Λαμπρινή κάνει το πρώτο βήμα στην καινούργια της καριέρα στην τηλεόραση. Συγχρόνως η Ελισάβετ έρχεται πιο κοντά με τον Λεωνίδα. Εν τω μεταξύ ο Παύλος δίνει διακριτικά οδηγίες σε όλους, σαν να πρόκειται να φύγει για μεγάλο χρονικό διάστημα, ο μόνος όμως που  καταλαβαίνει πως κάτι άλλο, πιο σοβαρό συμβαίνει είναι ο Βαγγέλης. Ο Παύλος αποχαιρετά τους αγαπημένους του και φεύγει από το σπίτι, γνωρίζοντας πως δεν πρόκειται να επιστρέψει ποτέ. Λίγη ώρα αργότερα η Αλίκη καταρρέει, όταν πληροφορείται το τραγικό τέλος. Ένα χρόνο μετά η ζωή συνεχίζεται….. και βλέπουμε τους ήρωες πως διαχειρίζονται τη ζωή τους και τι έχει συμβεί στο διάστημα που πέρασε….