«Δεν ξέρω αν θα βρίσκομαι του χρόνου στις Άγριες Μέλισσες»

Άγριες Μέλισσες

Ηθοποιός από τις Άγριες Μέλισσες δηλώνει.

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη, η τηλεοπτική Θεοδοσία από τις Άγριες Μέλισσες, έδωσε συνέντευξη στην Κατερίνα Θεοδωροπούλου και το ένθετο “tv kous kous” του Ελεύθερου Τύπου της Κυριακής, όπου ξεκαθάρισε πως δεν ξέρει ακόμα αν θα βρίσκετε στον δεύτερο κύκλο της σειράς.

Έχετε ενημέρωση για το πότε θα επανέλθετε στα γυρίσματα;

Είναι ακόμη όλα στον αέρα. Αν, όμως, όλα πάνε καλά, φαντάζομαι ότι θα ξεκινήσουμε τα γυρίσματα στα μέσα Μαϊού.

Αυτό σημαίνει ότι εμείς θα δούμε νέα επεισόδια προς τα τέλη Μαϊου – αρχές Ιουνίου;

Για να είμαι ειλικρινής, δεν γνωρίζω τίποτα, όλα είναι φλου, μέχρι να δούμε τα θα συμβεί στη χώρα μας. Νομίζω ότι κανείς δεν γνωρίζει να σου απαντήσει ακριβώς.

Συζητήσεις για τη δεύτερη σεζόν έχεις κάνει;

Δεν έχω ενημέρωση, δεν ξέρω αν η Θεοδοσία θα βρίσκεται και στον δεύτερο κύκλο. Τη στιγμή που θα κάναμε συζητήσεις μάς βρήκε το κακό με τον κορονοϊό και δεν προχώρησε τίποτα.

Άγριες Μέλισσες

Τι ονειρεύεται η Χριστίνα;

Τα πράγματα που φαντάζομαι είναι αυτά που θέλω να μου συμβούν. Επαγγελματικά, λοιπόν, θέλω να δουλεύω στο σινεμά, σε πράγματα ακόμη και πιο πειραματικά. Θέλω να δουλεύω με ανθρώπους που με πηγαίνουν παρακάτω. Νομίζω ότι πλέον αυτό με νοιάζει, δεν είμαι ονειροπόλα. Θέλω να εξελίσσομαι.

Υπήρξε το όνειρο μιας καριέρας στο εξωτερικό;

Φυσικά και υπήρξε. Μάλιστα, όταν ο αδερφός μου πήγε στην Αγγλία να σπουδάσει σκηνοθεσία, είχα σκεφτεί να πάω. Ωστόσο, άρχισα να δουλεύω και δεν πήγα ποτέ. Είναι κάτι που ίσως το έχω μετανιώσει. Μακάρι να συμβεί στο μέλλον.

Οπότε δεν έχει φύγει η σκέψη;

Όχι, έχει φύγει η σκέψη να πάω να σπουδάσω καθώς μεγαλώνω, όχι όμως το να φύγω. Μιλάω με πρακτορεία που συνεργάζονται με το εξωτερικό, έχω κάνει πολλές οντισιόν, σε κάποιες μάλιστα έχω φτάσει και κοντά. Πέρσι, για παράδειγμα, είχα φτάσει μια ανάσα πριν με πάρουν σε μια γερμανική παραγωγή.