Δείτε πως είναι στην πραγματικότητα η Pepper από το American Horror Story!

Θα παίξει ξανά στην 4η σεζόν της σειράς!

Την γνωρίσαμε στον δεύτερο κύκλο της επιτυχημένης σειράς του FX American Horror Story ως έγκλειστη στο άσυλο Briarcliff να υποδύεται την Pepper.

 

Η ηθοποιός Naomi Grossman επιστρέφει στον 4ο κύκλο της σειράς, που ονομάζεται Freak Show, με τον ίδιο ρόλο και στη φωτογραφία την βλέπετε με την πιο μικρόσωμη γυναίκα στον κόσμο!

Είναι η πρώτη φορά που χαρακτήρας που δημιουργούν περνά σε άλλη σεζόν, μιας και αυτές είναι αυτοτελείς.

(Spoiler Alert) Η Pepper θα είναι και εκείνη μέλος της παρέας των διασκεδαστών που δημιουργεί η Elsa Mars (Jessica Lange) σώζοντας τους από νοσοκομεία και φυλακές.

Η σεζόν τοποθετείται 12 χρόνια πριν δούμε την Pepper στο Άσυλο της δεύτερης σεζόν, οπότε πιθανότατα θα μάθουμε την ιστορία της πριν καταλήξει εκεί. 

Ο χαρακτήρας της Pepper είχε προκαλέσει μεγάλη αίσθηση στη δεύτερη σεζόν λόγω εμφάνισης και πολλοί είχαν περιέργεια να δουν πως μοιάζει στην πραγματικότητα η Naomi Grossman, η οποία έχει παίξει κυρίως σε ταινίες μικρού μήκους και τηλεοπτικές σειρές, οπότε δεν ήταν γνωστή στο ευρύ κοινό.

Τα special εφέ κάνουν θαύματα και στο βίντεο που ακολουθεί αποκαλύπτονται μερικά, τουλάχιστον για το πως «δημιουργούσαν» την Pepper πριν από κάθε γύρισμα…

Περισσότερα latest news »