Χάρης Ρώμας: Θρυλική επανένωση με Μαρία Λεκάκη και Καλλιρρόη Μυριαγκού, 21 χρόνια μετά

Χάρης Ρώμας

Σκηνή βγαλμένη από... Κωνσταντίνου και Ελένης έφεραν ο Χάρης Ρώμας και η Άννα Χατζησοφιά, εκ νέου, στις οθόνες μας.

Στην τηλεοπτική μας πραγματικότητα επανήλθε έκτακτα ο Χάρης Ρώμας, το βράδυ του Σαββάτου, μέσα από την τηλεταινία με τίτλο «Μαυρογιαλούρος» που προβλήθηκε στο πρόγραμμα του Alpha. Λίγες ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες για τις Εκλογές 2023, άλλωστε, έμοιαζε η κατάλληλη στιγμή για αυτήν την προβολή.

Σε αυτήν την τηλεταινία όμως, η οποία και αποτελεί μέρος της ενότητας «Νεοκλασικά» του σταθμού της Κάντζας, ο Χάρης Ρώμας είχε μια ζηλευτή τηλεοπτική επανασύνδεση. Ο λόγος για τις καλές του φίλες και συναδέλφους, Μαρία Λεκάκη και Καλλιρρόη Μυριαγκού που συνυπήρξαν ασφαλώς και στην επιτυχημένη σειρά «Κωνσταντίνου και Ελένης» σε σενάριο του ίδιου και της Άννας Χατζησοφιά.

Κατά τη διάρκεια της προβολής, δε, μια σκηνή γύρισε σίγουρα αρκετά χρόνια πίσω τους φανατικούς τηλεθεατές της σειράς του ΑΝΤ1. Αυτή όπου οι τρεις ήρωες έπαιξαν ένα χαρτάκι. Κάτι δηλαδή που είχε συμβεί και 21 χρόνια πίσω σε επεισόδιο του θρυλικού «Κωνσταντίνου και Ελένης».

«Γύρισμα και επανένωση μετά από 21 χρόνια με τις λατρεμένες Μαρία Λεκάκη και Καλλιρόη Μυριαγκού γιa τις ανάγκες της τηλεταινίας και μίνι σειράς «Μαυρογιαλούρος» που θα παιχτεί το φθινόπωρο στον Alpha. Εγώ με βαμμένο γκρι μαλλί και καρδιά γεμάτη αγάπη για τις φίλες μου» είχε γράψει ο Χάρης Ρώμας στα social media όταν γυρίστηκε η εν λόγω σκηνή.