Χαραλαμπόπουλος, Καρύδη και Σαμαράς απόψε στο Δια Ταύτα!

Οι δύο κομμωτές, ο Μικές και ο Ντίμης, επιστρέφουν...

Αν το γέλιο είναι έγκλημα, το «Δια ταύτα», έχοντας πλήρη επίγνωση της σοβαρότητας της υπόθεσης, ομολογεί απόλυτη ενοχή. Και κάθε Τετάρτη στις 21:00, έρχεται να το στοιχειοθετήσει κιόλας με ατράνταχτες, ξεκαρδιστικές αποδείξεις…

6ο επεισόδιο: «Ο Μπάμπης»

Οι δύο κομμωτές, ο Μικές και ο Ντίμης, πιάνονται συνεχώς μαλλί με μαλλί και όχι για να χτενιστούν. Όταν τα… ποστίς εκτροχιάζονται, επεμβαίνει η αστυνομία. Στον ανακριτή Φευγουλέα, ο Μικές παραπονιέται για την παθολογική ζήλεια του συμβίου του, ενώ στο κελί ο Ντίμης προσπαθεί να το παίξει «άντρας», για να σώσει τη ζωή του από τον ομοφοβικό, μαχαιροβγάλτη συγκρατούμενό του. Η αίθουσα του δικαστηρίου μετατρέπεται σε «κλουβί με τις τρελές», από τους κομμωτές που έχουν έρθει για συμπαράσταση. Στην κρίση των δικαστών, θα τεθεί κι ένας Μπάμπης, μια Λιλίκα και ένας γιός. Ως είθισται, διέξοδο στην κρίση θα δώσει ο Σαμαράς. Ο Τρύφωνας.

Σενάριο: Λάκης Λαζόπουλος
Σκηνοθέτης: Δημήτρης Σταματόπουλος

Πρόεδρος: Κώστας Κόκλας
Αντιπρόεδρος: Σοφία Μουτίδου
Εισαγγελέας: Κώστας Κορωναίος
Αντιπρόεδρος Β’ : Τζωρτζίνα Παλαιοθόδωρου
Γραμματέας: Σοφία Μανωλάκου
Αστυνόμος Α’ : Σόλων Τσούνης
Αστυνόμος Β’ : Νίκος Απέργης

Πρωταγωνιστούν: Λάκης Λαζόπουλος, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Σμαράγδα Καρύδη, Γιάννης Μποσταντζόγλου, Δημήτρης Καπετανάκος, Εύη Καραδήμα, Δημοσθένης Φίλιππας και ο μικρός Μάρκος Δελλατόλας.
Στο ρόλο του Μπάμπη: Ορέστης Τζιόβας
Στο ρόλο του μάρτυρα: Τρύφωνας Σαμαράς