Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Οποιαδήποτε δημοσιότητα είναι καλή δημοσιότητα

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο, σήμερα 20:00 στην ΕΡΤ1!

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο, Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2021, Επεισόδιο 7ο: Οποιαδήποτε δημοσιότητα είναι καλή δημοσιότητα. Τουλάχιστον αυτό μοιάζει να πιστεύει ο Τζώρτζης, που έκανε viral τον παπα-Νώντα. Ο παπάς, που ξεφτιλίστηκε στο πανελλήνιο όμως, δεν συμμερίζεται τη γνώμη του, βάζει στο μάτι τον Τζώρτζη και φυσικά δίνει τον πόντο στους Πλατανιώτες, που μετράνε την πρώτη τους νίκη!

Η ανυποψίαστη Φένια προσπαθεί να γίνει φίλη με την Κατερίνα και της ζητάει να τη βοηθήσει στο πάρτι αρραβώνων, που ετοιμάζει ως έκπληξη στον Παναγή.

Η Φιλιώ είναι αποφασισμένη να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της, για να πετύχει η σχέση του Παναγή με τη Φένια, την ώρα που η Καλλιόπη, θέλοντας να ευχαριστήσει τον Σάββα για τη νίκη που της χάρισε, τον προσκαλεί μαζί με τη γυναίκα του για φαγητό. Στο γεύμα αυτό, όμως, οι μαφιόζοι θα καταφέρουν να αποσπάσουν μια σημαντική πληροφορία για τον θάνατο του Βαλεντίνο, το πώς θα την αξιοποιήσουν βέβαια είναι ένα άλλο θέμα! Μάρμω και Αγγέλα προσπαθούν να εξιχνιάσουν τον ρόλο του Τζίμη στην υπόθεση θανάτου του Βαλεντίνο. Θα τα καταφέρουν; Ό,τι και να συμβεί, πάντως, στον Πλάτανο δεν είναι ικανό να αποτρέψει τη Φένια από το πάρτι που οργανώνει. Κι έτσι, χωρίς ο Παναγής να το καταλάβει, βρίσκεται και επίσημα αρραβωνιασμένος με τη Φένια!