Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Όλος ο Πλάτανος σε αναβρασμό για το μεγάλο γεγονός

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο, σήμερα στις 20.00 στην ΕΡΤ1.

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο, Τρίτη 22 Ιουνίου – Eπεισόδιο 166ο: Όλος ο Πλάτανος είναι σε αναβρασμό για το μεγάλο γεγονός! Τους γάμους των δύο γεροντοπαλίκαρων, Μένιου και Χαραλάμπη. Την ίδια ώρα, οι υποψίες της Χρύσας για τον ύπουλο ρόλο της παπαδιάς μπλέκουν τον Θοδωρή και τον Τζώρτζη σ’ ένα σχέδιο για να την αποκαλύψουν. Θα τα καταφέρουν ή για ακόμα μια φορά η πανούργα παπαδιά θα ξεγλιστρήσει;

Όλα μοιάζει να πηγαίνουν ρολόι για τον γάμο, όταν η Βάρβαρα χάνει τις βέρες. Ο Παναγής αποφασίζει να δείξει ωριμότητα και ανωτερότητα και βοηθάει τον Νικόλα στο έργο του.

Δυστυχώς, όμως, ο Παναγής δείχνει ανωτερότητα και στο θέμα της Κατερίνας και ενημερώνει τον Νικόλα ότι του αφήνει το πεδίο ελεύθερο για να τη διεκδικήσει. Ο Βαγγέλας προσπαθεί να ρίξει γέφυρες στη σχέση με τον γιο του, Στάθη, αλλά τ’ αγκάθια από το παρελθόν είναι πολλά και οι γέφυρες θέλουν χρόνο για να χτιστούν.

Η Καλλιόπη ετοιμάζεται πυρετωδώς για τη σημαντικότερη ημέρα της ζωής της, αλλά τα πράγματα δεν της έρχονται όπως τα έχει οργανώσει, με αποτέλεσμα να βρίσκεται ένα βήμα πριν από το νευρικό κλονισμό. Τελικά, δυο μεγάλες εκπλήξεις περιμένουν στα σκαλιά της εκκλησίας τους μελλόνυμφους, αλλά και όλους τους Πλατανιώτες.