Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο Βαγγέλας είναι ζωντανός

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο, σήμερα στις 20.00 στην ΕΡΤ1.

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο, Τετάρτη 23 Ιουνίου – Eπεισόδιο 167ο: Ο γάμος της Καλλιόπης μπορεί καλύτερα να περιγραφεί με τη λέξη «φιάσκο», καθώς η εμφάνιση του Βαγγέλα έχει προκαλέσει τεράστια αναστάτωση στους καλεσμένους. Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο Βαγγέλας είναι ζωντανός, ενώ η Καλλιόπη νιώθει ότι η πιο σημαντική ημέρα της ζωής της επισκιάστηκε από την… ανάσταση του Βαγγέλα και αντί για κουφέτα καταπίνει υπογλώσσια!

Οι ερωτήσεις από τους Πλατανιώτες στον Βαγγέλα για τα πώς και τα γιατί πέφτουν βροχή, ενώ ο συμπαθής παππούλης είναι πανευτυχής, που επιτέλους, μπορεί ν’ απολαμβάνει στιγμές με τα εγγόνια του αλλά και με όλο το χωριό.

Έκλεψε την παράσταση στον γάμο και το ίδιο κάνει και στο γλέντι, με την έρμη την Καλλιοπίτσα να νιώθει ότι, τελικά, η κατάρα της Μάρμως έπιασε. Η Βαρβάρα επιφυλάσσει μια έκπληξη στην Τούλα, που δεν χαίρει όμως της υποδοχής που περίμενε. Ο Τζίμης είναι αποφασισμένος να μιλήσει για την επιστροφή του Βαγγέλα κι αυτό μπορεί να επιφέρει κυρώσεις στον συμπαθή παππού. Θα αφήσουν τα αγόρια του Πλατάνου να συμβεί κάτι τέτοιο; Τι άσο κρύβει στο μανίκι της η Αγγέλα; Τι θα συμβεί στο χωριό και θα τους συνταράξει όλους;