Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Η Φένια δεν είναι η μόνη που έρχεται αντιμέτωπη με μια αλήθεια που ταράζει.

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο, σήμερα 20:00 στην ΕΡΤ1!

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο, Παρασκευή 1η Οκτωβρίου 2021, Eπεισόδιο 10ό: Τι κάνει «νιάου νιάου» στα κεραμίδια, θα ήταν μια ερώτηση που θα μπορούσε κανείς να απευθύνει στη Φένια, όταν εκείνη προβληματίζεται από τις συχνές συναντήσεις του Παναγή με την Κατερίνα και την αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά του, όταν είναι μαζί της. Το ένστικτό της την οδηγεί στο να το ψάξει, τους παρακολουθεί και τελικά μαθαίνει την πικρή αλήθεια για τη σχέση τους.

Η Φένια, όμως, δεν είναι η μόνη που έρχεται αντιμέτωπη με μια αλήθεια που την ταράζει. Στην ίδια θέση βρίσκεται και η Κατερίνα, καθώς μοιάζει να υποψιάζεται πως ο Τζίμης κρύβεται πίσω από την απαγωγή της.

Η Κατερίνα, γνωστή για τον δυναμισμό, την ξεροκεφαλιά και το πείσμα της, είναι αποφασισμένη να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να τον ξεσκεπάσει… Το σκουλαρίκι που βρίσκουν η Μάρμω και η Αγγέλα είναι πανάκριβο και βαριές υποψίες γεννιούνται για τον πραγματικό λόγο της άφιξης της Βαλέριας και του Σάββα στο χωριό. Η παμπόνηρη Μάρμω θα προσπαθήσει να τους ξεσκεπάσει και είναι γνωστό ότι όταν θέλει κάτι η Μάρμω, το σύμπαν συνωμοτεί για να το πετύχει!