BAHAR: Η νέα δραματική σειρά του Star

Bahar

Πρεμιέρα τη Δευτέρα 27/6 και κάθε Δευτέρα έως Παρασκευή στις 16:30...

BAHAR, η νέα καθημερινή, δραματική σειρά, τουρκικής παραγωγής 2014 – 2016.

Ο Μεχμέτ – Εμίρ και η Χασρέτ είναι νέοι και ερωτευμένοι. Όμως ο πατέρας της Χασρέτ, ο σκληρός Γιουσούφ, είναι αντίθετος με αυτή την ένωση. Όταν μαθαίνει πως η κόρη του είναι έγκυος, χωρίζει το νεαρό ζευγάρι λέγοντας στον Μεχμέτ – Εμίρ πως η Χασρέτ πέθανε. Απομονώνει την Χασρέτ, η οποία γεννάει ένα όμορφο κοριτσάκι αλλά ο πατέρας της, παίρνει μακριά της το παιδί. Το δίνει να το μεγαλώσουν ο Ιλιάς και τη Νουράν, ένα φτωχό, αμόρφωτο ζευγάρι, που έχουν ήδη μια κόρη, την Εφσούν. Το μωρό παίρνει το όνομα Μπαχάρ. Η Χασρέτ πεθαίνει λίγο αργότερα.

Η BAHAR μεγαλώνει και η ομορφιά της ψυχής της ανταγωνίζεται την εξωτερική της ομορφιά. Η όμορφη, εργατική, καλοπροαίρετη και αθώα Μπαχάρ, ζει μια ταπεινή ζωή σε μια φτωχογειτονιά της Κωνσταντινούπολης, μαζί με τους γονείς τους Νουράν και Ιλιάς και την αυθάδη, δύστροπη, χωρίς τρόπους αδελφή της,  Εφσούν. Η Μπαχάρ διαφέρει από την υπόλοιπη οικογένειά της, τόσο πολύ, σαν  να μην είναι δικό τους παιδί. Και αυτή είναι άλλωστε η αλήθεια, μια αλήθεια όμως, που η ίδια αγνοεί.

20 χρόνια μετά, ο Γιουσούφ υποφέρει από τύψεις για ό,τι έκανε τότε και αποφασίζει να επανορθώσει και να ενώσει κόρη και πατέρα. Ο Μεχμέτ – Εμίρ είναι πια ένας πάμπλουτος επιχειρηματίας και ο Γιουσούφ τον επισκέπτεται και του αποκαλύπτει την τρομερή αλήθεια. Ο Γιουσούφ πηγαίνει στο σπίτι της Νουράν και του Ιλιάς για να πάρει πίσω την πολύτιμη εγγονή του, Μπαχάρ. Η μοίρα όμως παίζει ένα άσχημο παιχνίδι και ο Γιουσούφ, πριν προλάβει να αποκαλύψει όλα τα γεγονότα, πεθαίνει από ένα ατύχημα.  Η εμπαθής Νουράν και ο άβουλος Ιλιάς φοβούνται τις επιπτώσεις και θάβουν το πτώμα κρυφά στην αυλή τους.

Η μοίρα της BAHAR αλλάζει για άλλη μια φορά.

Η Νουράν και ο Ιλιάς αποφασίζουν να εκμεταλλευθούν την κατάσταση προς όφελος της πραγματικής τους κόρης, να πουν ψέματα. Έτσι, παρουσιάζουν την Εφσούν ως κόρη του Μεχμέτ-  Εμίρ και εκείνη παίρνει τη θέση της Μπαχάρ και «κλέβει» τη ζωή της. Η Μπαχάρ συνεχίζει τη δύσκολη με ανέχειες ζωή της ενώ η Εφσούν μπαίνει σε έναν καινούριο, λαμπερό κόσμο, που ούτε στα πιο τρελά της όνειρα είχε φανταστεί, αν και ξέρει καλά πως τίποτα από αυτά δεν της ανήκει. Αυτή θα είναι η αρχή για μια σειρά από μεγάλες αλλαγές στη ζωή όλων.

Θα καταφέρει η Μπαχάρ να διεκδικήσει πίσω τη ζωή της από την Εφσούν, αυτή, που αγάπησε σαν πραγματική της αδελφή; Θα μάθει η Μπαχάρ και ο Μεχμέτ – Εμίρ την αλήθεια; Υπάρχει και ο νεαρός δικηγόρος και δεξί χέρι του Μεχμέτ – Εμίρ, ο γοητευτικός Ατές, που κρύβει ένα δικό του μεγάλο, οικογενειακό μυστικό. Τι θα κάνει όταν μάθει πως η Μπαχάρ είναι η αληθινή κόρη του Μεχμέτ – Εμίρ;

ΠΑΙΖΟΥΝ: Εζγκί Ασάρογλου,  Τσερέν Μοράϊ, Ισλάλ Αϊντίν, Σινάν Αλμπαϊράκ, Κερέμτζεμ, Αχού Σουνγκούρ, Ντιντέμ Ινσελέλ, Σουλεϊμαν Ατανισέβ