Αστέρια στην άμμο: Όλα όσα θα δούμε αυτή την εβδομάδα…

Αστέρια στην άμμο

Καθημερινά στις 16:30 στον Alpha.

Αστέρια στην άμμο

Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου – Επεισόδιο 13

Ο Αλέξανδρος επισκέπτεται την Δέσποινα προκειμένου να συνεννοηθούν για τις επόμενες κινήσεις τους. Η Αλεξία, ο Μάξιμος, ο Ανδρέας και ο Ίωνας συναντιούνται στην παραλία που άλλοτε τους γέμιζε χαρά και που τώρα τους γεμίζει πίκρα καθώς θυμούνται όσα έγιναν εκεί πριν πολλά χρόνια. Την ίδια στιγμή ο Ιάκωβος αποφασίζει πλέον πως δε χωρεί άλλη αναβολή και πρέπει να επιστρέψει στην Ελλάδα για να προστατέψει τις κόρες του. Η Αλεξία ανακοινώνει στον Ίωνα ότι θα απουσιάζουν από το γάμο του και εκείνος γίνεται έξαλλος. Η Μαριάννα επισκέπτεται τον Λουκά αποφασισμένη ότι ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για  να του μιλήσει για το παρελθόν της.

Τρίτη 01 Οκτωβρίου – Επεισόδιο 14

Η Δέσποινα αρνείται να δεχθεί το γάμο της Αλεξίας και του Μάξιμου και οι συγκρούσεις με την εγγονή της αυξάνονται και εντείνονται.  Εν τω μεταξύ,  ο Ανδρέας προσπαθεί να πείσει τον Μάξιμο και την Αλεξία ότι πρέπει να πουν όλη την αλήθεια στον Ίωνα πριν το γάμο του με την Αριάδνη. Ο Λουκάς προσπαθεί απεγνωσμένα να μιλήσει με την Νίκη, η οποία τον αποφεύγει. Ο Μάξιμος πολιορκείται στενά από την Αριάδνη και ο Νικηφόρος ανησυχεί μήπως την  τελευταία στιγμή χαλάσουν τα σχέδια τους. Η Αλεξία κανονίζει εισιτήρια για Ινδία, ενώ την ίδια στιγμή ο Ιάκωβος παραλαμβάνει το καινούργιο του διαβατήριο και κανονίζει την επιστροφή  στην Ελλάδα.

Τετάρτη  02 Οκτωβρίου – Επεισόδιο 15

Ο Ίωνας υποψιάζεται πως κάτι δεν πάει καλά με την Αριάδνη και προσπαθεί να βρει απαντήσεις στα ερωτήματά του. Ο Λουκάς έρχεται όλο και πιο κοντά με τη Νίκη, η οποία έχει αρχίσει να τον εμπιστεύεται. Η Δέσποινα λέει στην Αλεξία πως έχει στην κατοχή της ηχογραφημένο υλικό που αποδεικνύει τα σχέδια του Νικηφόρου και του Μάξιμου, δίχως όμως να γνωρίζει πως ο Μάξιμος ακούει τα πάντα. Η Βέρα αποφασίζει να κάνει ό,τι μπορεί για να υιοθετήσει τη μικρή Αγάπη. Στο μεταξύ ο Αλέξανδρος διαπιστώνει πως η Μαριάννα είναι ζευγάρι με τον Αντώνη.

Πέμπτη 03 Οκτωβρίου – Επεισόδιο 16

Η συνάντηση του Αλέξανδρου και της Μαριάννας θα ξυπνήσει μνήμες και συναισθήματα του παρελθόντος. Ο Νικηφόρος έχει καταλάβει ότι κάποιος παρακολουθεί τον Μάξιμο και είναι πεπεισμένος ότι πίσω από όλα κρύβεται η Δέσποινα. Ο Αντρέας προσπαθεί να προειδοποιήσει τον Ίωνα για την Αριάδνη χωρίς όμως να εκθέσει τον Μάξιμο. Ο Ίωνας είναι ανένδοτος και κατηγορεί τον Ανδρέα, πως σε αντίθεση με τον ίδιο, αρνείται να προχωρήσει με την ζωή του γιατί είναι ακόμα ερωτευμένος με την Αλεξία. Ο Νικηφόρος αποφασίζει να κάνει μια αιφνιδιαστική επίσκεψη στην Δέσποινα.

Παρασκευή 04 Οκτωβρίου – Επεισόδιο 17

Η Αριάδνη επισκέπτεται την Ασπασία και όταν το ανακαλύπτει ο Μάξιμος γίνεται ταύρος μαινόμενος εν υαλοπωλείω. Ο Λουκάς αποφασίζει να βγει για φαγητό με τους γονείς του, η συνάντηση αυτή όμως δεν θα κυλήσει ομαλά και καταλήγει να τσακωθεί άσχημα με τη μητέρα του. Ο Μάξιμος τηλεφωνεί στο Θοδωρή και του ζητά να βρεθούνε. Ο Ιάκωβος γράφει ένα αποχαιρετιστήριο γράμμα στη Σάσα. Την ίδια στιγμή η Νίκη βρίσκει στα πράγματα του Λουκά ένα δικό του ερωτικό σημείωμα σε μια φωτογραφία που απαθανατίζει τον ίδιο με μια άλλη κοπέλα.