Αστέρας Ραχούλας: Ο Ανέστης και η Γιώτα συνωμοτούν στο πως θα καταφέρουν να κάμψουν το ηθικό του Άρη

Στις 21:50 στον Alpha.

Δύο χωριά που τα χωρίζει χρόνια άσβεστο μίσος. Δύο ποδοσφαιρικές ομάδες. Ένα τεράστιο έπαθλο! Όλα παίζονται αυτήν τη σεζόν! Ραχούλα: Ένα χωριό με ιστορία, χωρίς λεφτά και με μια ομάδα που έχει ψυχή. Παραδείσι: Ένα χωριό που έχει λεφτά. Τίποτε άλλο.

[dfp_ads id=236982]

Τη Δευτέρα 31 Οκτωβρίου, στο 2ο επεισόδιο της σειράς, το χωριό μετά την άφιξη του Άρη βρίσκεται σε αναβρασμό. Ο  Άρης συναντά την Μαργαρίτα, τον νεανικό του έρωτα, πολύ θυμωμένη και κολλημένη στο παρελθόν.  Ο Ανέστης και η Γιώτα συνωμοτούν στο πως θα καταφέρουν να κάμψουν το ηθικό του Άρη, αλλά και της Ραχούλας.

Ενώ ο Μπάμπης δίνει αγώνα να πείσει τον Άρη να αναλάβει τον Αστέρα, ο Ανέστης  Σκυρογιάννης στέλνει ανοιχτή πρόσκληση σε φιλικό αγώνα. Ο Άρης Ζαγορίτης έχει ήδη ανοιχτούς λογαριασμούς με τον Ανέστη κι έτσι η  πρόσκληση – πρόκληση γίνεται δεκτή!

Παίζουν: Αντώνης Καρυστινός, Παναγιώτα Βλαντή, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Σταύρος Σβήγκος, Νίκη Βακάλη, Μέλπω Ζαρόκωστα, Γιώργος Γάλλος, Ηλίας Μουλάς, Ελένη Ουζουνίδου, Φωτεινή Ντεμίρη, Σπύρος Τσεκούρας, Γιώργος Σουξές, Δανάη Λουκάκη, Παναγιώτης Νάτσης, Ηρώ Πεκτέση, Αμαλία Αρσένη, Μαρία Πετεβή, Μιχάλης Αβρατόγλου, Πένυ Αγοραστού, Χριστόφορος Μπαρμπαγιάννης, Λεωνίδας Μαράκης, Βαγγέλης Ρωμνιός, Πέτρος Ιωάννου, κ.ά.

Στον ρόλο του Ανέστη Σκυρογιάννη ο Δάνης Κατρανίδης

Στον ρόλο της Γιώτας Σκυρογιάννη η Υρώ Μανέ.

Το πρωτότυπο σενάριο της σειράς υπογράφουν οι Γιώργος Κρητικός και Μάκης Πιτταράς. Η σκηνοθεσία είναι του Νίκου Κρητικού.