«Ασημένια Φεγγάρια»: Η Γκιουμούς και ο Μεχμέτ αποφασίζουν να κάνουν παιδί

Η Γκιουμούς χαίρεται ιδιαίτερα όταν ο Μεχμέτ της ζητάει να κάνουν παιδί. Ανακοινώνουν το νέο σε όλη την οικογένεια. Η Σερέφ φροντίζει να το πει αμέσως στον συνεργάτη της Γκιουμούς, τον Ενγκίν. Ο Ενγκίν δεν χαίρεται καθόλου με την κατάσταση και δείχνει τη δυσαρέσκειά του στην Γκιουμούς, η οποία του ανταπαντά ότι θα είναι εξίσου καλή επαγγελματίας και μητέρα.

Ο στόχος του Μεχμέτ όμως είναι διαφορετικός: θέλει μετά τη γέννα η Γκιουμούς να εγκαταλείψει τη δουλειά της και τη συνεργασία της με τον Ενγκίν. Η Γκιουμούς γίνεται έξαλλη όταν μαθαίνει τα σχέδια του Μεχμέτ. Στο μεταξύ η Μπαχάρ θέλει να παντρευτεί το συντομότερο δυνατό.

Η οικογένεια του Γκιοκχάν έρχεται στην έπαυλη, για να ζητήσει το χέρι της Μπαχάρ. Ο Μπερκ αποφεύγει την αδερφή του όταν συνειδητοποιεί ότι οι παράνομες δουλειές της εταιρείας θα βγουν στο φως. Ο Γκιοκχάν που συνεργάζεται με την αστυνομία, μαθαίνει ότι η μαφία χρησιμοποιεί τους Σάντογλου και το λέει στην Μπαχάρ, η οποία είναι πολύ ικανοποιημένη για το ατού που έχει στα χέρια της σε σχέση με τον Μεχμέτ.

Ο Ταρίκ πραγματοποιεί ένα-ένα τα σχέδιά του. Όταν ολοκληρώνει τη δουλειά στην εταιρεία, καταστρώνει σχέδιο για να πάρει τον Ντογούς από την Γκιουλσούν. Η Γκιουμούς και ο Μεχμέτ πηγαίνουν στον γιατρό για προγεννητικό έλεγχο. Όμως, τα αποτελέσματα των εξετάσεων δεν είναι αυτά που ελπίζουν…