Άσε μας ρε μαμά: Πώς θα βοηθήσει η Έλλη τις έρευνες της Όλγας και του Σωτήρη;

Άσε μας ρε μαμά

Άσε μας ρε μαμά, σήμερα στις 20:00 στον Alpha.

Άσε μας ρε μαμά, Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου – Επεισόδιο 46 – Ο Μπάμπης ψάχνει την αιτία της νέας κρίσης πανικού που έπαθε η Έλλη όταν μιλούσε με τον Δημήτρη για τον γάμο τους και, δυστυχώς, οι συμβουλές που θα της δώσει ο Μπάμπης θα την σοκάρουν και θα την προβληματίσουν.

Η Όλγα και ο Σωτήρης-αλά Σέρλοκ και Γουότσον-αρχίζουν έρευνες για να βρουν τον Μαυρόπουλο παίρνοντας πολύ σοβαρά τον ρόλο τους ως ανακριτές με εφόδους, ενώ ο Θωμάς επιμένει να ανακοινώσει η Ρωξάνη την σχέση τους στα παιδιά της πριν τον γάμο του Λευτέρη, στον οποίο προς το παρόν δεν είναι καν καλεσμένος.

Είναι όμως καλεσμένη η Νικόλ, η οποία τελικά αποφασίζει ότι θα πάει γιατί την πιέζει και η Νάντια, που έχει πλέον πειστεί ότι ο Λευτέρης είναι πιστός.

Μέσα σε όλα, η Γεσθημανή έχει έναν νέο θαυμαστή στα σόσιαλ και μια επίσκεψη του Θωμά στα γυρίσματα της Ρωξάνης θα βελτιώσει τις σχέσεις της με τον παραγωγό της. Θα καταφέρει η Ρωξάνη να φέρει και την Έλλη στην εκπομπή; Και πώς θα βοηθήσει η Έλλη τις έρευνες της Όλγας και του Σωτήρη;