Άσε μας ρε μαμά: Γιορτινή αυλαία με εκλεκτές guest συμμετοχές

Άσε μας ρε μαμά

Άσε μας ρε μαμά, Δευτέρα με Τετάρτη στις 20.00 στον Alpha.

Άσε μας ρε μαμά, Δευτέρα 27 Ιουνίου, Επεισόδιο 123: Ενώ η Ρωξάνη και ο Δημήτρης προσπαθούν να συνετίσουν τον Θωμά σε σχέση με την Βούλα, η Αλίκη παίρνει την απόφαση να του δώσει το διαζύγιο συναινετικά αλλά μόνο υπό έναν όρο: να κάνει πρώτα την διαθήκη του!

Στο μεταξύ, ο Μπάμπης κάνει πρόταση στην Έλλη να κάνουν λευκό γάμο για να την βοηθήσει στην διαδικασία της υιοθεσίας και ο Βασίλης με την βοήθεια της Νικόλ διαβάζει πυρετωδώς γιατί δίνει τα τελευταία του μαθήματα για να πάρει επιτέλους πτυχίο… Και μέσα σε όλα αυτά, η Όλγα ψάχνει νυφικό, αλλά επειδή το γούστο της δεν την βοηθάει, αποφασίζουν να την βοηθήσουν η Ρωξάνη, η Τζοβάνα, η Κορίνα και η Έλλη, ενώ ο Σωτήρης μιλάει κρυφά με μια δισκογραφική ως μάνατζερ της μέλλουσας γυναίκας του, γιατί το βίντεό της στο διαδίκτυο έχει κάνει πραγματική θραύση!

Άσε μας ρε μαμά, Τρίτη 28 Ιουνίου, Επεισόδιο 124: Η μέρα του γάμου της Όλγας με τον Σωτήρη έφτασε! Όλοι είναι καλεσμένοι στο γάμο της χρονιάς και από λάθος και η σύντροφος του Θωμά! Πως θα αντιμετωπίσει η οικογένεια Ταβουλαρέα την παρουσία της Λερναίας Ύδρας στο γάμο;

Και η Αλίκη όμως δε θα μείνει άπραγη. Με τη βοήθεια της Δανάης, βρίσκει κι εκείνη έναν παρτενέρ έκπληξη για να τη σπάσει στον Θωμά.

Τετάρτη 29 Ιουνίου, στις 20:00 Επεισόδιο 125 (τελευταίο): Ενώ η Κορίνα βρίσκεται στο μαιευτήριο με την Ρωξάνη και τον Μάθιου να τρελαίνονται από την αγωνία, η Έλλη δέχεται ένα τηλεφώνημα από το γραφείο υιοθεσιών… Και οι εξελίξεις τρέχουν ακόμα περισσότερο, καθώς η Ρωξάνη δέχεται μια επαγγελματική πρόταση από τηλεοπτικό κανάλι, στην οποία θέλει να συμπεριλάβει και την Γεσθημανή, ο Βασίλης παίρνει επιτέλους το πτυχίο του και ο Σωτήρης κλείνει ραντεβού στην Όλγα με μια δισκογραφική για να κάνει ντουέτο με τον Χρήστο Χολίδη!

Κι ενώ ο Άρης και η Δανάη ετοιμάζονται για την Αμερική, ο Θωμάς με την Αλίκη πρέπει επιτέλους να αποφασίσουν πώς θα πορευτούν μεταξύ τους από εδώ και πέρα…Και μέσα σε όλα αυτά, ο Δημήτρης θα ζητήσει την βοήθεια του Μενέλαου για ένα «σχέδιο» που έχει σε σχέση με την Ρωξάνη… Φαίνεται πως τελικά έχει έρθει η στιγμή για όλους να πάρουν τις αποφάσεις τους! Θα ζήσουν άραγε αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα;